Pasjonista Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Nie zrozumialas mnie. Nie chodzi mi zebys jak laski maja ciemnie wkladala do boxa jakas lampke ?!?(ty robisz fotki o 21-23 ? ) Zobacz sobie moj zakonczony GL Kosher Kush. Robilem tak. Laski maja swiecone , biore lampke taka z biurka nawet , wlaczam przy boxie , otwieram boxa, gasze leda , robe fotki ,zapalam leda ...gotowe.
mariola Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Wole.nie kombinowac, cykam sie. Pozdro
Pasjonista Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Jak juz sie tak cykasz o hermienie , led w tym nie pomaga, bo rosliny sie pod mim szybciej hermia niz jak np. pod Hpsem
mariola Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) 57 dzień życia Pani na lewo, 58 tych na prawo. Około 25 dzień flo ogólnie. Żadnych jajec nie ma. Problem wilgotności rozwiązany, wentylatorek 137 m3 zmieniłam na 280 m3 i jest super - wilgotność między 45 i 55 %. Temperatura między 22 i 24 stopnie. Stosuję nawóz Atami Growth C na weg NPK 3-3-5 W/V , oraz Atami Bloom C NPK 1-20-17. Liście są mocno zielone, więc chyba odstawię mimo zaleceń producenta ten pierwszy, bo fakt - na etykiecie jest napisane zeby stosowac, ale razem z kilkoma innymi których niestety w grow shopie nie znalazłam. Co myślicie? Poza tym dodałam ostatnio kropeleczkę Atami Flavor, powinno się to stosować w 2 ostatnie tygodnie, ale podkusiło dosłownie 1/10 zalecanej dawki. Pozdrawiam i wybaczcie za brak aktualizacji przez dlugi czas. Edytowane 18 Marca 2018 przez mariola
Pasjonista Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Dobrze idzie , tu juz nic zlego sie nie wydarzy. Ja bym uzywal oby dwa nawozy tak jak to robisz do tej pory, nic bym nie zmienial. Idealnie ;-) Nawozy daja rade i waglada ,ze nie ma ani niedoborow ( fioletowe ogonki lisci- odbicie na zdjeciu od leda ? ) ani przenawozenia. Dobre nawozy piwinny Ci wystarczyc do konca , nic nie musisz na sile dokupywac. Pozdro
mariola Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 11 godzin temu, Pasjonista napisał: Dobrze idzie , tu juz nic zlego sie nie wydarzy. Ja bym uzywal oby dwa nawozy tak jak to robisz do tej pory, nic bym nie zmienial. Idealnie ;-) Nawozy daja rade i waglada ,ze nie ma ani niedoborow ( fioletowe ogonki lisci- odbicie na zdjeciu od leda ? ) ani przenawozenia. Dobre nawozy piwinny Ci wystarczyc do konca , nic nie musisz na sile dokupywac. Pozdro Co do fioletu nie jestem pewna, sprawdze to. Jesli to nie od leda, jaki to niedobor i co polecasz zrobic? Pozdrawiam i jak zwykle dziekuje za pomoc
Pasjonista Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Fosfor . Ile dokladnie lejesz teraz tych nawozow.
mariola Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 3 ml growth c czyli minimalna dawna, oraz 3 ml atami bloom, czyli maksymalna dawka / 1 L wody.
Pasjonista Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 (edytowane) Woda woda z nawozami woda ..... Na przemian Na ten tydzien ilosc nawozow bez zmian Edytowane 18 Marca 2018 przez Pasjonista
Recommended Posts