Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 46
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
2 godziny temu, xcslawko napisał:

ja w tym sezonie szykuje auta na poludniu europy .... zobaczymy jak wyjdzie... 

Bierz northonki od rqs. Dostawaly oprysk z asahi sl top max i pk13/14 od canny i takie krowy ze bajka. Ale rosly na starych chlewiskach ;)

Opublikowano

UP NR 1

Siemano. Sorry za spóźnienie. Bedzie krótko. Za duzo krzakow jak na taka powieszchnie i przy moim treningu... po 1 krzaku z każdej odmiany wylecialo z boxa.

Temperatura 18/26

Wilgotnosc 40/65

Poje*aly mi sie zdjecia. Dlatego wrzucam jedno wrzystkich tazem. Jesli ktos jest bardzo zainteresowany moze przejrzec galerie. W czwartek robie swierze zdjecia. Sorry.

large.20180120_035202.jpg.d2a58bc31f9908020de2874d6982d52a.jpg

Opublikowano
18 minut temu, MrSmokeWeed napisał:

Piękny busz,na flo będzie się działo :zmiazdzony: Powodzenia

Dzieki wielkie. Mysle ze jeszcze 4 tygodnie i pierwsza kosa

Opublikowano (edytowane)

kibicuje jak cholera.. sam mam teraz 7 krzaków w takim namiocie i mi boxa rozwala też. tylko pod mars hydro II 400

dzisiaj wlasnie zaczynam 12/12. dalem im 36h ciemni, tylko przy przestawianiu godzin na programatorze dwa razy wlozylem go do gniazdka i dostaly doslownie ulamek sekundy swiatla. nie wiem czy nie pohermi mi to roslin, ku**a.

Edytowane przez tripman
Opublikowano

@tripman nie bój żaby :re:. Nie będzie jaj.

@Fobos co polecasz na outdoor? Biorę Passion pod klony i niewiem co jeszcze. Pytam o sezony pewniaki. Nie wiesz moze dlaczego ciężko znaleźć ostatnio asahi w sklepach?

Opublikowano
O 26.01.2018 o 11:17, bortek napisał:

Podobno asahi wycofuja ze sprzedazy chociaz ja ostatnio kupilem sprzedawca powiedzial ze nie spelnia norm eu. czy cos takiego

Ale moje normy spelnia xD zaraz up leci.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+