Pasjonista Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Elegancko. Trzy najdłuższe, ostatnie tygodnie. Popuchna jeszcze.Pozdro
mariola Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Mega sie to czyta. Tlustych topow i dziekuje za pouczajaca lekture.
Dzik Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzięki @mariola! Kobieta-grower zawsze miło widziana. Topy w tym momencie sypią diamentami. Najlepiej się je ogląda z pomocą latarki. Rzeczywiście @Pasjonista puchną aż miło
Fobos Opublikowano 11 Lutego 2018 Opublikowano 11 Lutego 2018 Jaki nie fortunny grow xD las topow. Bedzie co jarac. Z fartem tam i sledze
Gość Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 No, no Dzik, jestem pod wrazeniem. Milo patrzec na las topow, ale chyba przez to, ze jest tak malo miejsca topy sa mniej nabite? Jak oceniasz taka ilosc roslin wzgledem buds i plonu? Jest to porownywalne np do 2 roslin w takim namiocie czy tam 4? Jak z czasem uprawy i wielgoscia buds? Wiem, ze jeszcze nie skonczyles, ale przypuszczam, ze to nie Twoj debiut z taka iloscia roslin. Pozdrawiam
Dzik Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Opublikowano 12 Lutego 2018 Tak miałem wiele razy wiele roślin w boxie. Nie będę zagłębiał się w szczegóły podzielę się wnioskami. Jak masz dużo roślin w boxie musisz prowadzić szczyty tak aby jeden nie zasłaniał drugiego. Najlepiej powierzchnia szczytów w kształcie misy gdzie w środku jest lampa. Zbierasz tak jak z siatki czyli same szczyty (jakość). Doły raczej łyse. Zawsze zbierzesz dużo bo zawsze masz dużo pąków i są one maksymalnie oświetlone. Jeśli są maksymalnie oświetlone to muszą puchnąć nie ma innej opcji. Gorzej z dołami bo jak przesadzisz to tam światło nie sięgnie i nie będzie szyszek albo będą małe. Inaczej nie ma sensu wg mnie uprawiać. Trzeba maksymalnie wykorzystać powierzchnię. Jednak nie warto przesadzać. Teraz myślę że przy powierzchni 60x60 warto posadzić 4 sztuki, zrobić na każdej po 4 szczyty. Wtedy topy będą długie, w kwiatach od spodu po szczyt. I to pewnie będzie optymalnie. Poniżej wrzucę fotkę gdzie miałem 9 sztuk w boxie. Na fotce jest zbiór z jednej rośliny. Oszacuj sobie ile to gram i pomnóż razy 9! :-) Poniżej butelka 1,5l ! Popatrz niżej. Te donice mają po 9x9x13 cm. Kiedyś chciałem całego boxa w takich topach robić :-)
Dobry Człowiek Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Dziku ten auto ak aż ślinka leci zresztą reszta też piękna kocham takie planty Z tych też będzie pięknie zobaczysz! Nie jeden by chciał mieć taki las
Pasjonista Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Dziku tez tak jechalem z tym ze mialem po 9 klonow w 25 litrowych Herculesach i szybka i latwa uprawa . Masz Panie wprawe. A te auto ak to konkret. Pozdro
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Lutego 2018 Opublikowano 15 Lutego 2018 o panie ale mi przypomniałeś z tym zdięciem mego " Lajdaka" że muszę znowu go powielić nim mi się pechy zestarzeją w lodówie.Zostawiłem jeszcze sobie ze 20szt. więc jakaś szansa jest że 2 letnie nasiona jeszcze strzelą a wiele osób już mnie o nie pytało i by chciało kupić partię więc trzeba chyba mini odpalić i działać.Ładny masz tam dywan ;)
Dzik Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor Opublikowano 16 Lutego 2018 White Dog jedna z najlepszych odmian które miałem. Smak, zapach i działanie wszystko było Na pewno bym siał gdyby była taka możliwość. +
Recommended Posts