Doremu Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Mi się zajebiście podobają te oto piosenki: Buszu-ja pale Piotr Bukarczyk-Sznurek Vavamuffin-To on Vavamuffin-Prawda policyjna Ras Luta&Hemp gru-Rób co musisz Kaliber44-Język polski (wiem miało by reggae ale to jest naprawdę spoko) Grubson-Nie nie nie Hemp gru-droga (patrz /) Fundacja-jaram Jasna liryka-Legalized To by chyba było na tyle. Każdemu polecam przesłuchanie tych nutek naprawdę są zajebiste ;-)
nicR Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Ps. Wie ktoś może jaki tytuł piosenki ?jimmy soul - if you wanna be happy for the rest of your lifepozytywna nuta
lipido Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 zajebisty krążek, zajebiste bity, zajebisty tekst, ostr trzyma poziom
aily Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 dancehall od yelowmana, elephant mana a z lżejszych to eastweast rockers, konopians.. temat rzeka, kazde palenie to kolejny wkret z nastepnych kawalkow.. bless
Wujek Bolo Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Roni Size - Brown Paper Bag Raczej nie chodzi tu o piosenke a o teledysk, poprostu miazga,(btw. też chciałbym posiadać takie "jajko")
rybapk Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja od siebie polecam całą nową płytę DonGURALesko- Totem leśnych ludzi ;D bębny naszych praszczurów dają dajmy efekt lub burza między kawałkami, albo kawałek z tej płyty "goryl". najlepszą ostatnia zwrotka Grubsona ;D jak i fajny do rozkminy refren z kawałka "Betonowe lasy mokną" polecam gorąco ;D
flvx Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Don Santo - Introduce to Performance„Introduce to Performance” – długo zapowiadany pierwszy album tyskiego producenta – Dona Santo – w końcu cieszy się swoją internetową premierą! Już teraz możecie pobrać cały materiał!Ta płyta była długo gotowana i przyprawiana, napotkała również na kilka niesmacznych chwil w związku z czym premiera wciąż była odwlekana. Jednak pomimo wszystkich problemów macie ją przed sobą, a w zamian za długi czas oczekiwania na tę potrawę Don dorzuca małą niespodziankę w postaci kilku dodatkowych kąsków. To co możecie usłyszeć po odpaleniu tej płytki to nie tylko kilka rap-nut, ale i elektroniczne brzmienia! Czy warto było czekać na to danie? Sam skosztuj!Zachęcamy również wszystkich do kontaktu z Donem na www.myspace.com/santiagobeatz lub santiagobeatz@gmail.com.
Jask Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Niedawno wyszedł kawałem SOBOTY pt. za damski h*j. Nutka naprawdę pozytywna, polecam ją każdemu. Dodatkowo na stronce grubejointy.pl jest do kupienia płytka GRUBE JOINTY, można ją zakupić z instertem lub bez w postaci ziaren
Recommended Posts