berylium Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Aż dziwne, że takiego tematu tu jeszcze nie byłobtw. tematu ostatnio natrafiłem na taką ciekawą nutę o listkach DonGuralEsko - Ja pod nogi im pluje
Maupaa Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Poza oczywiście Bobem M. i O.S.T.R a na beczke polecam
Crese Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Rahim zróbmy to ostr to ja mam flo straho ft sliwka tuitam-selecta pokahontaz sum a sum a rum The force dibby dibby sound l.u.c ft rah fokus co z tą polską Dj zam the way(electro remix) westbam agharta caspa & rusko africa vip To pare nut które mnie wkręcają jeszcze kilka by sie znalazło
technik Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Zajebista płytka kupilem i nie zaluje. Pokazal ze nadal ma klase i ze nie przystopuje. Polecam płytke. CDI. Historia z komiksem dobre wkrecenie. CDII. Tylko dla doroslych
ChildrenOfJAH Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 Hababkuk- Rasta Trans Indios Bravos- Czas spełnienia Bob Marley- Iron Lion Zion :surprised: 8)
trul Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 ja od jakiegoś czasu jaram się oldskulami na dobrym basie(riddim)i z dobrym wokalem(choć nie moge skumać całego tekst, tylko jakiś ogulny przekaz) Sammy Dread - M-16 Errol Dunkley Ft. Ranking Dread - She's My Girl Dennis Brown - African i wiele innych
Recommended Posts