weeed Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Niełdugo ma podobno wyjść płyta Zipów.
Jarlaxle Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 nie sluchac na gownianym sprzecie i komciach ;d
robercik Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Co sądzicie o puszczeniu sobie dramenbejsu w terenie podczas palenia z ekipą ?
Wujek Bolo Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Drumy to mistrzostwo, my z ziomkami zawsze puszczamy z głośników do Sonyericssona muze jak idziemy gdzies CLS & Wax - felling good Benny page feat UK Apache - nuttah story DNB !!!!!!!!!!!!!!!!!!
pawlak Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 I to nie zależy od gatunku, no nie do końca jest tak jak mówisz- akurat słuchanie drumów na głośniczkach o minimalnym zakresie częstotliwości powyżej 200 hz mija się z celem ponieważ większość kawałków opiera się na niskiej linii basowej jak sama nazwa wskazuje. O widze pawlak, że na zajebkach to ty pewnie nosisz głosniki ze sobą i wzmacniacze. człowieku jak idziesz gdzieś w las to nawet kawałek jeden jak w ucho z fona wpadnie to jest cudownie . Generalnie nie przypierdalam się że ktoś tam sobie nosi w telefonie jakieś utwory i sobie ich słucha na leśnych przechadzkach, ja tylko uważam że śmiesznym jest mówienie że jazda kiedy tej "jazdy" na takim sprzęcie poczuć nie można. poniżej lista kilku klasycznych kawałków wartych obczajenia, a w zasadzie podstawa do dalszego zgłebiania tej muzyki LTJ Bukem- Atlantis Origin Unknown - Valley of the shadows Shy FX & UK Apachi - Original nuttah Teebee - Silent Depths Concord Dawn- Morning Light póki co kilka takich podstawowych z czasem tę listę będę uzupełniał
wiecejthcjmk Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 dokladnie tak bez dobrego woofera ta muzyka traci swa wartosc bo nie czuc bassu w brzuchu a te kawałki co sa wyrzej musze zaraz przesłuchac na moim JBL Origin Unknown - Valley of the shadows pawlak dzieki za ten kawałek bo zajebiscie mi wpadł w ucho bo bas ma zajebisty a ja to normalnie kocham jak ganje jak mozesz podeslij jeszcze jakies fajne tytoły Shy FX & UK Apachi - Original nuttah cos w stylu tego to bede wdzieczny a od siebie podesle kawalek dj hype tarantula tez fajnie nakreca
zetdoen Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Ogólnie nie słucham sporo dnb, ale z kawałków które najlepiej mi wpadły w ucho to wszystkie dj delta.. szczególnie kawałek 'amfetamina' konkret
Gość Byndzek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Oooo, drumy najlepsze na rower . Nie ma to jak założyć studyjne słuchawy i rowerem na długi trip po lesie . Moje ulubione kawałki: Aphrodite - Crater Pendulum vs. Freestylers - Painkiller Pendulum - Propane Nightmares I trochę z innej pułki, ale mający w sobie trochę industriala chociaż : Celldweller - One Good Reason
Recommended Posts