Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Roślina wysysa fosfor (K), azot (N) itp.  liście są w cieniu więc już ich nie potrzebuje. Chce szybko się rozwijać ma gotowe papu. Nie ma co panikować raczej pospolite zjawisko.

Opublikowano
18 minut temu, Dzik napisał:

Roślina wysysa fosfor (K), azot (N) itp.  liście są w cieniu więc już ich nie potrzebuje. Chce szybko się rozwijać ma gotowe papu. Nie ma co panikować raczej pospolite zjawisko.

Czyi tak jak mowie. Nie ma co nawozic przez 2 tygodnie. Lej sama woda 

Opublikowano

W 20 dniu na flow już się nie leje nawozów? Większość mówi że przez ostatnie 2 tygodnie na spokojnie bez sama woda. Hmm i kogo słuchać hehe. Ale dzięki Panowie za info 

Opublikowano

Objaw niedoboru. Czy nawozić ci nie powiem bo nie widzę rośliny.

Chodziło mi że ma gotowe papu w liściu z którego je ściąga bbo jest już nie potrzebny.

Ewentualnie popraw pH.

Opublikowano

Dla mnie wlasnie za duzo naeozow. U mnie ziemia uniwersaalna nawoz na weg lany w 60% do dawki zalecanej przez producenta. Male bo male ale po lst i toppingu nawet do 30 odgalezien i nie widac niedoborow

Opublikowano

Tak na weg też leje malutko. Tutaj daje dawkę mniejsza niż producent podaję ale widocznie i tak za dużo heh. Dzięki będę dawał upy co jakis czas to prosiłbym o odwiedziny i ocenę. Pozdro wariaty

Opublikowano (edytowane)

Witam witam. 23 flow. Tak to Wygląda. Ten doktor strasznie liściasty hehe i przysłania trochę dolne topy ale chyba tak zostawię może dojdzie do siebie wszystko. 

P.s mutant z którego miało nic nie być wystrzelił w górę i jest najwyższy heh. large.IMG_20180116_191303.jpg.222f43dcb23bcda81b05009fa6474398.jpg

Edytowane przez Andrzejzgr
  • 2 tygodnie później...
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+