Andrzejzgr Opublikowano 17 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2017 Mały up. Mają 16 dni lekko podlane bio grow. Jedna kulawa niestety brak szczytu głównego ale wymyśliłem lst z dwóch dolnych także może jakaś kulka wyjdzie z niej ? pzdr
Andrzejzgr Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2017 Mały up. 25 dni 2 na bloom. Coś się zaczęło dziać ciężko mi stwierdzić co.. Hmm
Pasjonista Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Nic sie nie dzieje chlopaki co uzywaja Bio grow tez tak mieli ja na to mowie ze to taka alergia .Ty jestes czwarty czy piaty co ma te plamki , przejdzie z czasem
Andrzejzgr Opublikowano 27 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Panowie a jakieś porady na temat "fryzjera"? Bo kiedyś poobcinalem za dużo jak Debil i nie mogły dojść do siebie a myślę ze tutaj by się przydał delikatny no duże liście maja. Pzdr
Andrzejzgr Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 Mały up. 38dni /15 na kwitnieniu. Zrobił się niezły las, sporo dużych liści wiatrakowych ogólnie w miarę idzie ale na flow zawsze się zaczynają problemy i te dolne liście obumieraja mi. Tak jak mówię czytam, obserwuje profesjonalni robią fryzjera roślinkom ale chyba nie chce ryzykować. Podlewam biobizz top max 1ml/l, bio Bloom 2ml/l. Co drugie podlanie. Oby z fartem do końca. Pozdro
Fobos Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 A kwitnienie liczysz od przelaczenia 12/12 czy od pokazania sie pierwszych bialych wloskow?
Andrzejzgr Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ja liczę od przełączania nie wiem czy to dobrze heh :-)
Andrzejzgr Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) Te duże od dołu właśnie tracą barwę i dostają plam brązowych i tak u mnie to wygląda. Mam w drugim boxie exodus cheese i tam jest już 30 dzień flow ale też tak się dzieje. Nie jestem pro jeszcze może trochę mało papu albo poprostu te dolne zaczynają być niepotrzebne hmm ? Edytowane 9 Stycznia 2018 przez Kargulzgr
Recommended Posts