Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

W takiej sytuacji jak na obrazu jest za nisko lampa? czy za sucho?

Czytałem poradnik Vita, czy może byc to efekt braku świałta ? jak zrobiłem przerwe żeby zmienić godziny?

large.IMG_20171113_223625.jpg.e388eb562bc7074753b6d9bfacb0ec1a.jpg

Edytowane przez TesterCBD
  • Replies 189
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Jest dobrze, teraz tylko czasu potrzeba. Masz na dole tych kubeczków jakieś dziury do odpływu zrobione?

Wiem po sobie, że przy pierwszym razie wszędzie się wyszukuje problemów, spokojnie do celu i wszystko się ułoży.

Opublikowano (edytowane)

Uf, nie mogłem zasnąć przez to, czytałem poradniki vita i wychodziło, że może być dużo problemów wynikających z tego. Są dziurki w doniczce, gleba juz jest bardzi mało wilgotna dlatego strwierdziłem, że trzeba wody. W takim razie poczekam do rana i wtedy sprawdze wilgotnosc gleby i podleje. Dzieki keita!

Podlalem z rana 0,5 l wody.

Edytowane przez TesterCBD
aktualizacja
Opublikowano

Przecież wszystko jest dobrze...

Tester na przyszłość jak widzisz jakiś nowy nick na shoutboxie to nie słuchaj się porad takich użytkowników, obecnie nawiedził shoutboxa troll internetowy i robi sobie jaja...

edit: na ostatnim zdjęciu pewnie Ci chodziło o to że te pierwsze listki/osłonki okrągłe się tak zniszczyły... Olej to, ważne że listki te co wychodzą są zdrowe :) 

Opublikowano

Tak o to chodziło vito. Wybaczcie za panike poprostu nie moge sobie pozwolic w tym momencie na zadna porazke w uprawie. Wczoraj chyba z 10 razy bylem w boxie i patrzalem czy wszytsko jest okej.

Opublikowano

Cześć,

Mam pytano jedna z roślinek wygląda tak jak poniżej. Jeden z listków jest jakby nie wykształcony, żółty. Obserwuje go 2 dni i nie drgnoł. Jest o co się martwić czy raczej nie?

Jeżeli chodzi o przesadzenie za niedługo to poprostu z całą ziemią z małej doniczki włożyć do dużej i tyle? zwykła procedura?

large.IMG_20171115_194822.jpg.364a2a1801d6df2991836264d6a7fc57.jpg

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+