Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

na 2 miehy dolicz 200 zł pasi czyli jak za swiatełko było 150 na 2 miesiące teraz bedzie 350 zł 100 na miesiąc średnia cyklu tak jakoś wychodzi wszystko jest zależne czy 24/0 20/4 18/6 12/12 nosz kur... inaczej sie nie da tego wyliczyć jak kobita bedzie piekła 100 ciast w miesiącu a 2 tz róznica w energi stary pomyśl sam bo rece z ch****m opadaja 

• Replies 130
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
W dniu 3.11.2017 o 01:14, Shagyalonzo napisał(a):

/admin - link wygasł/

I ten kalkulator coś już pokaże. 

Nie masz co się przejmować aż tak jednym plantem. Znam tą sytuacje. Kiedy wynajmujesz nikogo nie obchodzi jaki masz rachunek - ważne, że go płacisz. Chyba, że właściciel jest jakiś jebn***y. 

Równie dobrze możesz wkręcić, że lubujesz w informatyce i w komputerze z zasilaczem 600W chodzą Ci karty w SLI. Pobór mocy jest wtedy duży. Zresztą, czajniki elektryczne, odkurzacz itp. też swoje pobierają.

Opublikowano
9 godzin temu, czarny kot napisał:

na 2 miehy dolicz 200 zł pasi czyli jak za swiatełko było 150 na 2 miesiące teraz bedzie 350 zł 100 na miesiąc średnia cyklu tak jakoś wychodzi wszystko jest zależne czy 24/0 20/4 18/6 12/12 nosz kur... inaczej sie nie da tego wyliczyć jak kobita bedzie piekła 100 ciast w miesiącu a 2 tz róznica w energi stary pomyśl sam bo rece z ch****m opadaja 

No wreszcie jakieś konkret, thx. Teraz wiem że muszą być Ledy więc już sobie zestaw sam dobiore, wielkie dzięki za odpowiedzi 

8 godzin temu, TrippyHD napisał:

I ten kalkulator coś już pokaże. 

Nie masz co się przejmować aż tak jednym plantem. Znam tą sytuacje. Kiedy wynajmujesz nikogo nie obchodzi jaki masz rachunek - ważne, że go płacisz. Chyba, że właściciel jest jakiś jebn***y. 

Równie dobrze możesz wkręcić, że lubujesz w informatyce i w komputerze z zasilaczem 600W chodzą Ci karty w SLI. Pobór mocy jest wtedy duży. Zresztą, czajniki elektryczne, odkurzacz itp. też swoje pobierają.

O to chodzi ze kiedyś nas ktoś na klatce widział z krzakiem choć to nie był nasz ziomek ale ludzie gadają i się donioslo i w tym samym miesiącu sąsiadka z góry też im zadzwoniła że chmury od nas z pokoju lecą z dziwnym zapachem, właściciel przyjął to z uśmiechem na twarzy, sam kiedyś palił ale i tak niechce żeby wiedział o tym 

A o to i krzaczek, ma już tydzień 

15096969092931272996842.jpg

Opublikowano
9 godzin temu, francus353 napisał:

Też tak dziś myślałem tylko nie przyszedł mi żaden pomysł jak to zrobić 

Rób zakupy na osoby które nie mają nic wspólnego z uprawą, nawet z paleniem i innych lewych interesów.  Jak coś kupujesz rób to na osobę mieszkającą w innym mieście i ona ci to wysyła,  albo poproś kogoś kto np. pracuje albo mieszka w mieście ,,X,,  ta osoba kupuje bezpośrednio w sklepie i przywozi lub wysyła. Lepiej zapłacić dwa razy za wysyłkę niż się wkopać. Jak tylko jest możliwość kupuj za gotówkę !!! Pozdro

Opublikowano

Szybko przeleciałem temat... obawiacie się lamp 250W ? Wow ja mam HPS 2x600W + LED130W + CFL100W + cała reszta oprzyrządowań w namiotach + to co używam w domu, często piekarnik 2kw, dwa telewizory i cała masa pierdół, i wiecie ile płace ? W przeliczeniu będzie co miesiąc mniej niż 200zł + wyrównania co pół roku około 500zł max 1000zł... 

Prosty kalkulator jest na forum ale widzę ciężko znaleźć :) 

Nie zaśmiecając... @francus353 jak nie czujesz pasji do uprawy to lepiej w to nie brnij... Tym bardziej że już ludzie wiedzą o uprawie... Jak słyszę że ziomki wiedzą to od razu mogę Ci powiedzieć że spodziewaj się nocy na dołku i zawiasów za uprawę... Jak człowiek zajmuje się uprawą to nikt nie może wiedzieć, nikt... Tym bardziej że latasz z doniczką po klatce chwaląc się ziomkom... Ile masz lat ?

Opublikowano
9 godzin temu, Vito napisał:

Szybko przeleciałem temat... obawiacie się lamp 250W ? Wow ja mam HPS 2x600W + LED130W + CFL100W + cała reszta oprzyrządowań w namiotach + to co używam w domu, często piekarnik 2kw, dwa telewizory i cała masa pierdół, i wiecie ile płace ? W przeliczeniu będzie co miesiąc mniej niż 200zł + wyrównania co pół roku około 500zł max 1000zł... 

Prosty kalkulator jest na forum ale widzę ciężko znaleźć :) 

Nie zaśmiecając... @francus353 jak nie czujesz pasji do uprawy to lepiej w to nie brnij... Tym bardziej że już ludzie wiedzą o uprawie... Jak słyszę że ziomki wiedzą to od razu mogę Ci powiedzieć że spodziewaj się nocy na dołku i zawiasów za uprawę... Jak człowiek zajmuje się uprawą to nikt nie może wiedzieć, nikt... Tym bardziej że latasz z doniczką po klatce chwaląc się ziomkom... Ile masz lat ?

Pisze ze to nie był mój ziomek, poprostu szedłem za nim po schodach a on niósł krzaka a że ludzie gadają lub czytają bez zrozumienia to już druga bajka. Mojej roślinki nikt nie widział i nikt wiedzieć o tym nie bd. Wiek tu niema nic do znaczenia 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+