Pasjonista Opublikowano 30 Września 2017 Opublikowano 30 Września 2017 Dokup wentylator osiowo kanalowy 220/280 a ten co masz mozesz jako mieszak powiesic. Albo bez tej rury co idzie od wentylatora tylko filtr pionowo i wentylator w wylot u gory.Sprawdz tylko czy ten wentylator moze w pionowej pozycji pracowac. Cytuj
Wake Opublikowano 1 Października 2017 Autor Opublikowano 1 Października 2017 Nie mam teraz kasy żeby dokupywać kolejne wentylatory, zostawię narazie tak jak jest i cyrkulacyjne jakieś zrobie z pecetowych, no cóż, trzeba sobie jakoś radzić Cytuj
Wake Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 Witajcie wczoraj pechy poszły do gleby, niestety nie zakupiłem tej ziemi co radziliście gdyż w tym grow shopie nie było u mnie i musiał bym jechać dalej, ale zakupiłem 3 worki po 20L ziemi którą juz osobiście testowałem i dawała radę bardzo dobrze Ziemia marki Sterlux, 3 dziewczynki w trybie przyśpieszony wykluły się z ziemi, potem zamieszczę fotki Z buszkiem bracia i siostry, peace Cytuj
Macky Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 ale lipny growshop haha o tej ziemi nie słyszałem ale skoro sprawdzona i nie było problemów to działaj działaj Cytuj
Wake Opublikowano 4 Października 2017 Autor Opublikowano 4 Października 2017 Daje radę Sprawdzałem i nigdy się nie zawiodłem, może nie tyle co lipny, ale wyczyszczony wiecie, sezon zimowy grzewczy to lecą indory masowo Cytuj
Wake Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 Witajcie trawkowicze Przyszedł czas na mały update, niestety Auto Jack nie wytrwał ledwo co wykiełkował a w ziemi po prostu padł, no cóż w wodzie już nurkuje sobie auto bubblegum.Dzień 15 Temperatura w dzień: 30 Noc: 20 Podlewane odstaną kranówą. Panny razem QUICK ONE ROYAL KUSH BLUEMATIC DIESEL Czekam na rady i opinie Cytuj
Macky Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 BubleGum w normalnej wersji całkiem fajna odmiana, niska, szybka i fajne topy Co do Twoich to ładne i zdrowe Cytuj
Wake Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 Na Bluematic i Royal Kush przeprowadziłem LST, dziewczyny siłownie zaliczyły pare h później już podniosły się ku światłu. Ps. Ktoś testował Bloom stimulator od ATAMI? I może coś o nim powiedzieć? Mam Hesi Boost jeszcze, zastanawia mnie czym one się różnią. Cytuj
Pasjonista Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Ja teraz pare razy uzylem hesi boosta na przemian z aptus topbooster i nie moge powiedziec czy to tylko hesi tak daje czy aptus ale uzywalem samego aptusa i teraz w polaczeniu z hesi jestem bardziej zadowolony. sluchajac rad bardziej doswiadczonych growerow nie powinno mieszac sie nawozow roznych firm. Ja juz powoli od tego odchodze dlatego jak podlewalem z hesi to bez aptusa i na odwrot. Z tego co wyczytalem kiedys w opiniach innych to Atami tez dobrze daje .Dobrze laski rosna niedlugo zwieksza apetyt Cytuj
Wake Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 Kiedy im to gdzieś zaaplikować? Chce wyciągnąć z nich co się da ;p Cytuj
Recommended Posts