MrSmokeWeed Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Też właśnie myślę nad mexicanami... Bardzo miło je wspominam a tu kolega tak ładnie wszystko zaprezentował że nic tylko zamawiać hehe Pozdrawiam
BlackSunEmpire Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Opublikowano 21 Lipca 2017 14 hours ago, MrSmokeWeed said: Też właśnie myślę nad mexicanami... Bardzo miło je wspominam a tu kolega tak ładnie wszystko zaprezentował że nic tylko zamawiać hehe Pozdrawiam Polecam. Niedługo zrobię foty 4 rzutu, bo myślałem, że nic nie wyrośnie, ale jednak parę grzybów się pokazało. Będzie co jeść. :3
BlackSunEmpire Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dawno nie pisałem. Zdj. 1 czwarty rzut 74g, zdj.2 piąty rzut 48g ^^ Czyli w sumie prawie 600 i na tym chyba się skończy, bo grzybnia wygląda jak namoczona gąbka. ^^ Chociaż zatopiłem na 12h, może jeszcze coś z tego będzie. ^^ Pondro
Miś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ładnie wyszło, może jak kiedyś zmontuje printa, to też się pobawię
BlackSunEmpire Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2017 On 6.08.2017 at 10:57 PM, Miś said: Ładnie wyszło, może jak kiedyś zmontuje printa, to też się pobawię Polecam. Jestem bardzo miło zaskoczony, bo wyrosły mi grzyby na 6ty rzut. Trochę mniej niż przy 5tym, ale zawsze coś no i dalej piękne, a nie zmutowane. Jaram się. Jedno zdjęcie trochę z góry, żeby pokazać o ile skurczyła się grzybnia. Będzie co jeść. ^^
BlackSunEmpire Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Pochwalę się jeszcze ostatnim żniwem, bo już niestety nadszedł koniec. Chętnie bym się podzielił, bo sam aż tyle tego wszystkiego nie zjem.^^
Wake Opublikowano 13 Października 2017 Opublikowano 13 Października 2017 Mówisz podzielił byś się? A chętnie chętnie Projekcik piękny, zazdroszczę bardzo
Recommended Posts