BlackSunEmpire Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Opublikowano 13 Lipca 2017 3ci rzut rośnie. Żałuję, że wcześniej nie zakleiłem scianek taśmą, ale lepiej późno niż wcale. Rosną gdzie popadnie... Ciekaw tylko jestem, czy tyle wystarczy. Okleiłem z 20 razy dookoła, bo nie miałem czarnej taśmy, przez to pudełko unosi się trochę na wodzie w worku. Pogoda póki co korzystna. Liczę na kolejne 100g. ^^
ZOSTAW Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 Co to jest ta pajęczyna? I jak to usunąć?
BlackSunEmpire Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) 17 minutes ago, ZOSTAW said: Co to jest ta pajęczyna? I jak to usunąć? U mnie też się takie coś robiło i miałem obawy, że to pleśń, czy też inny pasożyt, ale z tych gęstniejących kłębkami miejsc potem wyrastały największe grzyby. Chociaż w jednym punkcie widzę zielony kolor, czy to tak skądś światło się odbija? Edytowane 13 Lipca 2017 przez BlackSunEmpire Edit
BlackSunEmpire Opublikowano 15 Lipca 2017 Autor Opublikowano 15 Lipca 2017 Dopiero co w czwartek ledwo wyrosły, a dzisiaj już proszę bardzo, wystrzeliły nieźle. Chyba lubią chłodno, bo w nocy otwieram okno i jest +- 20stopni. Może 100g będzie. Jutro chyba pozbędę się abortów ze spodu , bo tam normalnie grzybowa dżungla.
BlackSunEmpire Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Opublikowano 16 Lipca 2017 Miały być tylko aborty, ale grzybki rosną tak szybko, że zdecydowałem w trakcie, że jednak zbiorę wszystkie. Dokładnie 105g, czyli w sumie już 455g, chyba nieźle. Ciekawe co przyniesie 4 rzut. ?
ZOSTAW Opublikowano 17 Lipca 2017 Opublikowano 17 Lipca 2017 Ładnie wyglądają. U mnie niestety lipa dzisiaj rano wszystko wyrzuciłem (wszystkie kolory tęczy). Trzeba będzie jechać za granica żeby spróbować
BlackSunEmpire Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Opublikowano 17 Lipca 2017 1 hour ago, ZOSTAW said: Ładnie wyglądają. U mnie niestety lipa dzisiaj rano wszystko wyrzuciłem (wszystkie kolory tęczy). Trzeba będzie jechać za granica żeby spróbować Przykre wieści. To pleśniawa była, czy co się stało? Gdzie dorwałeś tą grzybnię i co to była za odmiana? Chcesz to na pocieszenie Ci wyśle odciski, albo 5g suszonych.
ZOSTAW Opublikowano 18 Lipca 2017 Opublikowano 18 Lipca 2017 To była odmiana mexican i pleśń zaatakowała. Myślę już nad kolejnym projektem, ale to w przyszłości. Smacznego
BlackSunEmpire Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Opublikowano 18 Lipca 2017 Przykro f choy. Dziwne czemu tak się stało. :/ To czekamy na łysiczki.
Recommended Posts