Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Oświetlenie: Cyfrowy balast GIB NXE 250W, +wing defender(+spreader) +zawieszki lumi
-Na weg MH elextrox
-Na flo HPS Sylvania

FP - 12/1 12/12

Wentylacja:

-in  120mm
-out Wentylator komputerowy 120mm,  axial flo 100 m3/h albo TD silent 100(zobaczymy, co bedzie cichsze :) )  + filtr węglowy can lite 150-165m3/h  +regulator obrotów
-mieszasz AAB USB 100mm

GrowBox: 50x80x140

Podłoże: Ziemia do warzyw z ogrodniczego z pruchnicą + perlit +guanokalong black

Nawozy:
Zestaw Guanokalong

-grow

-bloom

-extract

-guanokalong black
+VOODOO JUICE, 250ml (pożyteczne bakterie :) )

Sypnę im jeszcze trochę mączki bazaltowej
Doniczki: Zwykłe kwadratowe 8x5,7L

Pestki:

-3x AK47 (Trawkaseeds)

-3x King's Kush (GHS)

-Chemdog (Kingseeds)

-Royale Haze (RQS)

Honeyview_1.jpg

Honeyview_2.jpg

Honeyview_3.jpg

Honeyview_4.jpg

Honeyview_5.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Myślę, że będzie dość krótki weg, i main na 4 pały na planta, to takie wstępne założenie. Już wszystkie są poupierdzielane :) 

Opublikowano

Madrego to az milo posluchac.

Lubie takie opisy uzywajacych specyficznych nazw oswietlenie, wentylatorow itp. nie rozumiem nic z tego jezyka ale czuje sie elitarnie czytajac to.

No to milego zycze.

Opublikowano

Rowniez zasiadam i kibicuje. Powiedz mi, duzo wysokosci zajmuje ten odblysnik? Czy porownywalnie ze zwyklym stucco?

Opublikowano

Wysokości pewnie z kilkanaście cm, po całkowitym rozłożeniu pewnie mniej :), a wymiary 27x52++. Do poprzedniego box'a 42x52 był za duży wg. mnie, powietrze za bardzo nie miało jak uciekać do góry, bo prawie całą powierzchnię zajmował odbłyśnik.

Opublikowano

Nie jestem pewien, czy zjeżdżanie do 9/15 nie zmniejsza plonu także zostanę przy 12/12. Następnym razem pojadę klasycznym 12/1 :) 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+