Drugi Plan Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Z nawozów na weg mam chyba tylko ten guanokalog, soil booster i rootfast na lepszy wzrost korzeni. Wiec żadne z nich nie jest typowo na weg. Ten soil booster to jest chyba tylko taki dodatek uzupełniający, a root fast to na korzenie. Na flo mam bloom bastic Wszystko kupowałem na raz bo z internetowych przerzucilem sie na sklepy stacjonarne Dzieki wielkie Panowie! Mam nadzieje ze nic oo drodze nie zchrzanie.
Drugi Plan Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Opublikowano 12 Marca 2017 Dzień 14 z życia roślinek Pierwsza dawka nawozu 7ml na 10ml zalecnych. 7ml soil boostera i 7ml root fasta na litr Najdorodniejsza-Jack Herrer. Chyba muszę Somango, czyli tego plancika w plastikowej doniczce troszkę rzadziej podlewać, bo w tej donicy tak nie wysusza sie gleba.
joka.menas Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 No pewnieze podlewaj zadziej, wyglada nawet troche na przyklapnieta, tampte przepuszczaja powietrze cala powierzchnia, no chyba ze porobisz troche dziur w tej plastikowej. Fajniutko mi sie podaba
mariajanina80 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Obserwuję. Miłe planty . Jak na 14 dni ładne.
DancingSeed Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Kolego podaj wymiary płytek i całego panelu, może warto by było zmierzyć watomierzem pobór jego mocy?
joka.menas Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Jakis UP? Cos powiesz co sie dzieje? Zdradz Swoj sekret!
Drugi Plan Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 Siemma! @DancingSeed Wymiary płytki to 10x21 wymiary radiatora, czyli całości 190x290x50 Dzień 23 Zrobiłem im lekkie lst, przy czym Somango lekko ucierpiało, bo je złamałem, bo miało "nie rozgrzany" pień i był dość twardy. Alee nie złamał się do końca więc go naprostowałem, i jest noc po wypadku i chyba wodę ciągnie, bo jakby było z nim źle to już by przysychał, ale.. tak czy siak jakoś tak dziwnie się liść jeden jtylko pozawijał, reszta czubeczki ma lekko żółtawe i się lekko skręcają. Żałuję że wszystkie nie rosną w tych materiałowych doniczkach, bo te dwa pozostałe nawet ładnie idą, na niektórych listach jedynie małe duperele wyskakują, zobaczcie sami. Złamanie jest na wysokości tych drucików Tutaj Jack Herrer ma jedynie na listu takie brązowe plamki jakby wysuszone, jest jeden taki liść, drugi był bardziej "zbrązowiały", ale go oberwałem No i White Russian Całość Jak myślicie co u nich dolega, jest ktoś kto mógłby trafnie odczytać te choroby i przedstawic diagnozę? Może jakiś Dr. Joint jest wsród nas?
Drugi Plan Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Opublikowano 21 Marca 2017 lać im nawozy? Mam soil booster, guanokalog , root fast na korzenie i boombastic na flo, ale to chyba jeszcze za wcześnie..(jeszcze dolomit mam, jakby trzeba było) A te ubytki na liściach do niedobór czy przenawożenie?
Recommended Posts