Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Ja bym potrzymal jeszcze 1 dzien, mimo wszystko prawdopodobienstwo plesni na tym etapie jeat duze :)

Opublikowano (edytowane)

Ja bym przy tych nawozach co piszesz nic nie kombinowal z podnoszeniem Ph , 6.3 idealne. A co do lasek to Mega Ci to wychodzi, lst i trzymanie topow na tym samym poziomie.

Susz jeszcze pare dni u mnie minimum 8 dni one w srodku maja duzo wilgoci

Jak zainwestujesz w lepsze swiatlo to te topki wielkosci zapalniczki beda wielkosci pomaranczy.Pozdro Tak 3maj!!!!!

Edytowane przez Pasjonista
dopisac
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

@Chory Królik, @Pasjonista Dzieki za rady i slowa otuchy.

Co do suszenia robilem tak ze po 2 dniach suszenia dalem do sloika na 12 godz pozniej 12 godz do suszarni i tak na zmiane przez 2 dni, czyli 2 dni w suszarni i pozniej 2 dni mieszane.

Od wczoraj zamontowany MarsHydro LED300W (pobor 124W +/- 5%). Przy CFL 150W i odblysniku zajmujacym prawie cala powierzchnie boxa tempa w ostanie dni podeszla do 36, teraz przy tym LED-zie do 31. Wielki minus to ze jest w tej chwili glosniejszy od wentylatora kanalowego.

Edytowane przez joka.menas
Opublikowano

To swiatlo z LED-a niby jest, po oczach daje ale czy one naprawde takie swietne sa? Takie wydajne? Bo jak patrze to nie chece mi sie wierzyc! No ale ufam bardziej doswiadczonym. Pozdro

Opublikowano

joka.menas a powiedz mi, dostales jakas porzadna instrukcje obslugi? Interesuje mnie czy jest opisana odlegosc od szczytow, wartosc par lub umol itp..

Opublikowano (edytowane)

@Chory Królik Dostalem instrukcjie (parametry kolorow, param elektryczne, photo param i reszte opisow, pobor mocy, zamienik (hps 150), decybele) i karte gwarancyjna + kabel i zawieszki, ktorych nie moge regulowac.

@Pasjonista ok to zobacze co sie bedzie dzialo przy tym swietle.

Noc tempa 26*C wilgotnosc 60%.

Dzien tempa 30*c wilgotnosc 40-55%.

Co mam robic!? 3 wyciagacze wilgoci + 1 elektryczny.

Edytowane przez joka.menas
Opublikowano

Ja bym ustawil mieszaka na topy, ciagle niech wieje. Prawdopodobienstwo plesni sie zmniejszy chyba.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+