Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Odnośnie tego braku żelaza to czytałęm że może to być spowodowane zbyt niską temperaturą gleby a w nocy temp potrafiła spaść do 16 stopni przez co też i ziemia była taka wilgotna.

Może wstawiłbym na noc grzejnika do szafy i może cuś pomoże....jak myślicie.

Opublikowano

Kolego to nioe brak żelaza tylko microelementów głownie siarki i magnezu.Więc o te składniki musisz wzbogacić im dietę.Nawozy masz dobre ziemia nawożona guanem więc może za mało płynu im lejesz?płynu czytaj wody musi zawsze wylecieć dołem.

Opublikowano

Bo jej nie ma. Donica ma powiercone otwory od dołu i stoi na 4 cm cokolikach więc spokojnie odpływa.

Wczoraj dostały po 1L wody na łęp i wygląda to dzisiaj o niebo lepiej ale psiknę im roztworem siarczanu i wstawie parę fotek do oceny.

Dziękuje za pomoc i z Buchem

Opublikowano

Witam ponownie.

Za wiele nie ma co pisać bo wszystko idzie ok. Panny idą jak nasze biegaczki w ME:D.

Wydaje mi się że wyglądają już lepiej niż ostatnio bo przepłukałem je wodą-na tyle na ile pozwoliły mi możliwości w boxie-i 3 razy dostały oprysk z siarczanu magnezu.

Jeżeli mnie oczy nie mylą, to dziewczyny zaczęły kwitnąć, wię myślę że do końca maja się wyrobią.

Musiałem też je znowu przystrzyc bo krzaczą sie niesamowicie i przy okazji usunąłem wszelki niepotrzebny popcorn.

Zastanawiam się czy nie usunąć jednej WW/BB posadzonej jako ostatnią bo bardzo słabo się zbiera i reszta zaczyna ją powoli zasłaniać więc nie wiem czy ma sens trzymać ją dalej. Poradźcie coś.

Jako pierwsze lecą zdjęcia przed manicure.

large.DSC01294.JPGlarge.DSC01300.JPGlarge.DSC01301.JPGlarge.DSC01302.JPGlarge.DSC01299.JPGlarge.DSC01297.JPGlarge.DSC01298.JPG

Mobby Dick u dołu

large.DSC01306.JPGlarge.DSC01305.JPGlarge.DSC01295.JPG

WW/BB do wycięcia.

large.DSC01307.JPGlarge.DSC01308.JPGlarge.DSC01296.JPG

I na konieć po manicure

large.DSC01312.JPGlarge.DSC01311.JPGlarge.DSC01315.JPGlarge.DSC01314.JPGlarge.DSC01310.JPGlarge.DSC01309.JPGlarge.DSC01304.JPGlarge.DSC01303.JPGlarge.DSC01299.JPGlarge.DSC01297.JPG

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+