Pasjonista Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 No tak Ci odjebalo na punkcie "trawy" ze, robisz box , olejek i ostatnio juz tak ci odjebalo ze prowadzisz "pamiętnik " na jakims portalu co w dodatku nazywa sie trawka . A olejek to rso robisz i jak Rick dla zdrowotnosci po "Łyczku" na dzien?
Ralphy81 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2017 Dokładnie tak RSO, tylko używam alkoholu isopropylowego.. I dziennie po kropelce do vaporizera, chyba V- one się zwie..
Pasjonista Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zyc nie umierac, to sie nazywa Samowystarczalnosc. Pieknie panie. To jak pewnie sprzęt to wyrobu olejku sam opatentowałes?
Ralphy81 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Eeee tam nie było co patentowac.. Jedno wiadro, dwa lejki, paczka filtrów do kawy, alko, mały garnek i elektryczny piecyk ( takie jedno kółko podłączane do prądu) ot cała filozofia :-) Aaa i jeszcze dobra wentylacja, bo wali w całej chacie.. Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Ralphy81
Pasjonista Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Czyli po takiej sesji z V- one, cały eliksir rozpręża umysł i ciało siłą wodospadu?? Mocniej jak moje oleje kokosowe pozyskiwane w procesie gotowania :-;)
Ralphy81 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 Noo :-) jeden konkretny buch i wgniata w kanapę.. Moc jak u Jedi hahahaha
Pasjonista Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja pierdo...e to musi być cos jak w Transpoting koleś wpływa w głębię klozetową po tym jak mu czopek przez przypadek wypada, odnajduje go i krzyczy " Kur...a czuje ze żyje!!!!! Żyć nie umierać
Plantator Opublikowano 21 Stycznia 2017 Opublikowano 21 Stycznia 2017 A ja zauważyłem podobnie jak Ty że podlewanie i suszenie daje max efekty im częściej w ciągu dnia tym lepiej. Ja na systemie autopot 15l robie to samo tylko z częstotliwością średnio 1-2 dni tzn. zamykam system na noc czasem na dzień i później otwieram i system korzeniowy właściwie codziennie ma dostęp do tlenu i jest zalewany porzywką. Jak dla mnie za długo sort się domyka ale patwnt masz nieziemski z tym systemem. Pozdro?
Ralphy81 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam ponownie. Miałem lekki zapierdol i nie za bardzo miałem kiedy zawitać, ale już jestem. Panienki rosną żwawo i zdrowo to zdjęcie jest z wtorku czyli 5 dni po poprzednich. Różnicę widać gołym okiem. Dziś już nie mam siły, ale jutro oberwe liście i wstawię następne foto. Teoretycznie powinienem w poniedziałek przełączyć na 12/12 ale zobaczymy jak to będzie wyglądać po założeniu siatki. Może dam im jeszcze kilka dni więcej,ale tak jak mówię siatka pokaże co i jak. Pozdro
Pasjonista Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Super panie powoli my tu 24/h zapierdal....y takze nie wazne kiedy wazne ze jest. Roznice widac nawet ubranym okiem, jest progres ze rakieta w kosmisie dostrzegla by. Ja bym jeszcze dluzejvo tydzien z tym przelaczeniem ;-) ale ty sam wiesz co i jak. Wiedzialem ze jak dzisiaj dluzej poczekam to wpadniesz z apkiem. 3m sie!!!!
Recommended Posts