Scooby-Doo Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dobrze jest Jakość , jakość i jeszcze raz jakość Pzdr
Ali1980 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam ,dołozyłem jeszcze cfl 135 barwa niebieska, wiec teraz świeci hps mh 250 i cfl 135,nie pamietam który to dokładnie dzien ale powiedzmy ze 6 ,na razie bez szału po prostu nudy, rosną sobie panny temp. dzien 26 , noc 18 wilgotnosc 66%
SmakMaroca999 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 zgodzę sie że weg to dla growera nudy ale jak zaczna kwitnąc i sie pnac w górę to czasem sie tęskni za spokojem :) Więcej światła to i rośliny beda lepiej rosnać.
Ali1980 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Opublikowano 20 Lutego 2017 witam długo mnie nie było i nie obyło sie bez problemów pare sztuk okazało sie mega karłami nie rosły po prostu i musiałem dosadzić kilka panien - dwie najmniejsze to ww&bb - dwie większe od tych najmniejszych to og kush od rqs - dwie w jednej donicy to dwa automaty takie zapchaj dziura - nawozy caana wega i plagron teera bloom, big bud i overdrive - woda odstana kranówa ph reguluje cytryną - na 8szt. zrobilem tooping i na jednej lst -odbłysnik własnej roboty blacha kosztowala 26zł ma taka sama fakture jak te z growshopów,wystarczyło ja dociac i dogiąć ma 120cm na 70cm - od dwóch dni 12/12 ,wczesniej 3tyg. 250w hps i cfl 125 a pózniej 2tyg. pod gib pure bloom ekstreme hps 600w barwa na kwitnienie podane dni wega sa orientacyjne bo nie pamietam dokładnie chcialem miec panny w tym samym stadium wzrostu ale wyszło jak wyszło wiec nie jestem zadowolony pozdrawiam serdecznie 1
SmakMaroca999 Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Ładny odbłysnik samoróbka mołeś go wygiąc w skrzydła jak wingsa.Widać mocno zielone liscie z żółtymi krawędziami to nadmiar azotu przyblokował potas.Ogólnie micro by im sie przydało i podlewanie przez jakis czas indywidualne do potrzeb danej rośliny nim wyjdą na prostą.Na BigBuda i Overdrive za wcześnie sądzac po wielkości kwiata Big Bud od trzeciego tygodnia flo raz w tygodnu starcza w zupełnosci i tak do 6-tego go się go leje bo to Boster jest.
Ali1980 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Opublikowano 22 Lutego 2017 dzieki Smaku za dobre słowo,jedna roslinka ma te zółte końcówki a ta cała zółta roslinka to auto ak 47 ,co miałeś na mysli mówiac o micro? pozdrawiam
Miś Opublikowano 22 Lutego 2017 Opublikowano 22 Lutego 2017 Mikroelementy, pierwiastki śladowe, miedź,żelazo, itp.
Recommended Posts