Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

No zobaczymy. Uspokoiłeś mnie trochę. I tak ją planowałem wkrótce ciąć. Ale np. lemon skunka ciąłem przy 90 dniu i nie miał nic takiego. A ta ma 82 i pełno tego.

• Replies 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
20 godzin temu, Toksyna napisał:

nic się nie dzieje z szczytem przy samej lampie?

Nie. Lampa ma może ze 30 stopni. Tylko 77W i spory radiator. Nawet wentylatorki nie były potrzebne. Można na nim śmiało rękę trzymać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spoko spoko. Up będzie. Na razie rośnie. Ma 94 dni dzisiaj jak się nie mylę. Pojawiły się małe problemy. Pokazała mi kilka bananów :( oberwałem je i zobaczymy co dalej. Cały czas też wyskakują nowe białe włoski. Jakby weszła w jakieś drugie kwitnienie. Do boxa doszedł jeszcze auto brooklyn od DP, bo znalazłem pestkę w lodówce i zobaczymy co z nim będzie. Coś słabo wychodził kiełek z pestki i w ziemii też jakoś niemrawo idzie. Potrzymam go jeszcze z tydzień, półtora i jak nie będzie się rozwijał to go wywalam i tnę amnesię.

Opublikowano

Te banany to tesknota rośliny do reprodukcji tak samo jak przedłużanie kwitnienia więc ze jaszcze białe włoski wychodzą to nic takiego dziwnego.Ważny kolor żywicy jak więcej piwnych to tnij i nie czekaj bo ta roślina jak inne też przekwita co pózniej odbija się na mocy.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+