Drwal Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Nasiona: 7x Tutankhamon – Pyramid Seeds 6x Cannatonic – Resin Seeds 4x THC Bomb – Bomb Seeds 3x CBD Skunk Haze – CBD Crew 1x OG Kush – Dinafem 1x Super Silver Haze – Green House Seeds White Widow 1x 2x AK47 Oświetlenie: Weg – 2x MH 400W Philips HPI-T Plus Flo - 2x HPS 600W GiB Pure Bloom Xtreme Zasilanie – 2x 600W Lumatek Super Lumen Dimmable Fotoperiod: Weg – 18/6 Flo – 12/12 Box: Grow room/poddasze/stacja kosmiczna (jak kto woli ) Metoda uprawy: Vertical Trening: Scrog, Vertical (metoda sama w sobie jest treningiem LST ) Podłoże: Biobizzz light mix, perlit w proporcji 60-40% Donice: 20x 12l zwykły plastik 4x 5l zwykły plastik 1 x 10l Airpot 1x 11l Propotb Nawozy: Zestaw BioTabs + BoomBoom Spray Wentylacja: -Wyciąg 1600m3/h -Wlot 500m3/h -Mieszające 2x Wentylatory stacjonarne zawieszone pod sufitem + jeden stojący, 2x Honeywell 740m3/h pod lampami Witajcie Trawkowicze po przerwie Ze względu na różne koleje życia (a raczej koleiny) trochę mnie nie było, ale to już na szczęście za mną. Przechodząc do sedna. Roślinki mają dziś 37 dni ( I nadal wegują). Póki co wszystko idzie dobrze. Kupiłem do testu AirPota i doniczkę materiałową i już teraz mogę powiedzieć, że doniczka robi mega różnicę ( wiem, ameryki nie odkryłem, ale chciałem tego doświadczyć ). Co prawda liczy się wynik końcowy, ale teraz już widać, że na tych donicach lepiej idzie. Szczególnie na AirPocie. Będzie to mój pierwszy Scrog więc wszystkie sugestie, rady, zjeby itp. mile widziane (Tym bardziej, że to Vertical). Póki co roślinek jest 21. 2xAK47, 1xWW i 1xSSH wylądowały dzisiaj na wacikach i będę je dokładał w donicach 5l pod lampę (też Scrog) Rozwiązanie dość nietypowe i jestem bardzo ciekawy co z tego wyjdzie Jest jesz cze jeden bonus w postaci awokado, które rośnie sobie jakoś od sierpnia Zapraszam wszystkich do oglądania Pozdro I bonusik
Drugi Plan Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Nonon, powtórka widzę Oj bedzie jazda, masz coś antytermo coś tam na ścianach?
Łowca Kurdli Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 No Panie w końcu, zasiadam i patrzam Z fartem!
Drwal Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 @Drugi Plan Cały pokój jest wyłożony mylar diamond. Podobno antydetekcyjny @Łowca Kurdli Dzięki stary Zobaczymy coś w Twoim wykonaniu? @Miś Dokładnie. Długo na to czekałem @Scooby-Doo haha dobry mem
Plantator Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Fajnie fajnie naprawde fajnie. Lubie patrzeć na sterylne pomieszczenia. Zasiadam w pierwszym rzędzie i bacznie spozieram?. Z fartem i w zdrowiu do mety Drwal.✋
Drwal Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Dzięki Planta Twoje uwagi zawsze są w cenie także pierwszy rząd jest Twój
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 Jest i On jak już wiesz na pewno będę wiernym kibicem do końca tej relacji wiec czas nabić bonio i oglądać to zacne widowisko.Powodzenia i z fartem!
Drwal Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Witaj Mistrzu na pokładzie Dla Ciebie Smaku miejsce honorowe Z taką ekipą żadna uprawa nie straszna!!
Recommended Posts