SmakMaroca999 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 No to zdradzę choć nasion i klonów teraz mam dostatek i mam w czym wybierać możliwe że będą to : Dazy Jones, Bruce Banner#3, Strawberry Sour Diesel i Tutankhamon ale jak mówiłem może coś się zmienić wybrałem prawdziwe wymiatacze w zawartości THC zobaczymy co przyniesie czas i czy będą to rośliny z nasion czy klony 2
Scooby-Doo Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 Witam czas na mały up. BB coraz wyraźniej zabiera się za flo , ale Cheese ciągle muuuli. BigBangAuto dzień 31 + CheeseSkunkAuto dzień 13 2
Miś Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Cheese może czeka, aż zrobi mu się miejsce A BB 2
bart85 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 No BB elegancko wyglada Panie 2
Scooby-Doo Opublikowano 18 Października 2016 Autor Opublikowano 18 Października 2016 @Miś - no może faktycznie czeka. W końcu za każdym razem gdy miałem dwie rośliny w tym boxie to zawsze jedna tak jakby czekała na swoją kolej - nawet te co sadziłem w tym samym dniu - więc coś w tym jest @bart - no , coraz lepiej zaczyna wyglądać Dzięki za dobre słowo Pozdrawiam i do następnego
Plantator Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 No i miód malina jak to piszą . A u Ciebie standard znaczy bez zmian high classssss ?. Posłuchaj tego Johnny Cash ,,God's gonna cut you down,,. Scooby czytam o mtw rapie i beka bo tv w domu nie posiadam hehe. Pozdro i z fartem do mety. Pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 @MJ - haha @Plantator - Dzięki No program już nieaktualny "Yo ! MTV Raps" leciało od 1988 do 1995 na starym dobrym kiedyś MTV ....ehhh to były czasy. Prowadzili go Ed Lover i Doctor Dré . Ja zacząłem oglądać jakoś od początku lat 90tych i ot taką luźną aluzją poleciałem , bo myślałem , że skojarzysz ten program Pozdrawiam
Plantator Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 To żeś skrutu myślowego(luźnej aluzji ) użył hihi. Pozdro ziomuś✋.
Scooby-Doo Opublikowano 20 Października 2016 Autor Opublikowano 20 Października 2016 @Plantator - a no tak se poleciałem A propo dziewczyn , to wszystko ok. BB już spija soki z dolnych liści , poza tym pozbyłem się kilku starych żółtych wiatraków i uje..ałem trochę małych dolnych odrostów. Nawóz do tej pory podany tylko raz. Jutro planuję dać trochę Emów i następne podlanie z pełną dawką siuwaxu na flo Cheese już się ogarnia i widać , że Indi jak mordę szczelił liście szerokie jak chrzan z pola Pozdrawiam
Recommended Posts