Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Bo mam malego boxa, wiec HPS nie wchodzil w gre bo nie opanowalbym temperatury, a diody lepsze niz swietlowki  ktore swoja droga tez daja w ch*j ciepla.

panel mam teraz blisko szczytow i problemow z temperatura brak. 

drugi aspekt to maly pobor pradu :)

@Scooby-Doo nie mialem zamiaru pytac ;)

Opublikowano

Najważniejsza sprawa LED ma o niebo lepsze spektrum i lepszy PAR niż CFL. PAR LEDa z bliższej odległości jest nawet lepszy niż w przypadku HPS. Gdzie na mniejszych powierzchniach widać jak na dłoni :)

Pzdr

Opublikowano

Powitac, 

Poki co nie mam czym zrobic zdjec, ale do polowy przyszlego tygodnia powinienem juz jakies foteczki wstawic :) Przepraszam za zaistniala sytuacje... moge powiedziec, ze Jacek oblewa sie zywica, ale za to bardzo kiepsko puchnie... ostatnio podlane z pelna dawka pk13/14, nawozem na flo i boosterem. Dzisiaj zapodalem sam booster.  Zobaczymy jak to bedzie.. mam nadzieje, ze do nastepnego upka przybierze troche na masie.

Opublikowano

Witam,

Mialem czekac z nowymi zdjeciami az przyjdzie telefon z serwisu, ale strzelilem pare fotek sluzbowym ;)
Jest tak jak widac czyli nie najgorzej, ale zawsze mogla by lepiej puchnąc. Jutro podleje jeszcze z pk13/14, nawozem i boosterem, pozniej juz bedzie praktycznie caly czas szła czysta woda.
Mam zamiar dac jej jeszcze rowne 3 tygodnie zycia czyli kosa w 62 dniu flo - prawie 9 tygodni (powiem szczerze, ze jest masa białych kłaków). Myslicie ze starczy? 
@Miś czy mogę teraz zrobic jakies defo z tych najwiekszych wiatraków, zeby poodslaniac doły? 

PS. Dolozylem jednak ta CFLke UV i musze powiedziec, ze jestem zadowolony bo od pierwszego dnia zaczął się wysyp cukru na kwiatkach ;)

dzien 68 / 41 flo
large.20161123_164826.jpglarge.20161123_164921.jpglarge.20161123_164908.jpglarge.20161123_164847.jpglarge.20161123_164834.jpg

Opublikowano

Zostawiłbym je już, aż tak gęsto tam nie ma. UVB na razie bym odstawił, aż topy prawie na max napuchną, uvb przyśpieszy dojrzewanie, odbije się to trochę na plonie.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+