Miś Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Musiałem, życie ,ale mam zamiar startować znowu in w najbliższym czasie
Scooby-Doo Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 OK Ale już w normalnych warunkach ? Masz już plany co do odmian ?
Miś Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Tak, w normalnych Na pewno Royale Haze i violeta, do tego może super silver i og kush
Drwal Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Miś z naturą wygrać się nie da Ale szacun za walkę
Miś Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Opublikowano 6 Listopada 2016 Wygląda to tak, także tego Wszystko praktycznie zapleśniało, jak widać Następnym razem, jak będę miał wywalać planty w takie warunki, to dam sobie siana, trzeba było przerobić je na masło Nie muszę chyba dodawać, że GL można uznać za zakończony
bart85 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Uuuu no kiepsko to wyglada - nic tylko do smietnika... powodzenia przy nastepnym projekcie
Scooby-Doo Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 R.I.P. panienki. Mówi się trudno i leci się dalej Czekam na następny Grow w Twoim wykonaniu Pzdr
Drwal Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Odpowiednie światło i sceneria jak w horrorze w następnym grow będzie lepiej i mam nadzieję, że to już niedługo
Ambasadorka Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 Koniecznie czyszczenie boxa, szafy i reszty obok, szczególnie wentylacji,wiatraków ,rur itd Najlepsza dezynfekcja to - ACE. Szkoda, ale dobre zdjęcie co może się stać z konopiami podczas pleśnienia.
Recommended Posts