yo'man Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 15 godzin temu, Rower85 napisał: 15 godzin temu, Rower85 napisał: ALLELUJA! Nawrocony Dolomit w holandi czy w angli znalesc trudno ale garden lime jest wszedzie i robi ta sama robote To powiedz jeszcze ile tego wysypac... Sa jakies szczegolne wskazania co do stosowania czy po prostu lyzka stolowa proszku na gore i bajer
MrSmokeWeed Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Można sypnąć ale szybszy sposób to 1-2 duże łyżki na 1L wody i podlewanko Normalnie powinno się wymieszać z glebą ale w takiej fazie nie ma opcji i sądzę że lepiej się rozejdzie z wodą przy podlaniu. Pozdro
yo'man Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 Podlalem im wczoraj wiec zeby znowu nie lac rozgarnalem troche ziemie na gorze i obsypalem dookola 10g czyli dobra lyzka. w sobote podleje to jeszcze sie rozpusci. Dzieki i pozdrawiam
Rower85 Opublikowano 28 Lipca 2016 Opublikowano 28 Lipca 2016 Garden lime mam w granulkach i sype go mala lyzeczke na litr.Jedno takie podlanie to malo.Masz strasznie zielone odstaw bio grow calkowicie, tylko root, bloom (0,5ml) ,heaven itop max wedlug tabeli plus lyzeczka dolomitu.Zielen piekna ale te fioletowe lodyzki pokazuja kwasna glebe i roslina nie moze pobierac. Beda piekne krzaki pozdrawiam
yo'man Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Opublikowano 29 Lipca 2016 12 godzin temu, Rower85 napisał: Garden lime mam w granulkach i sype go mala lyzeczke na litr.Jedno takie podlanie to malo.Masz strasznie zielone odstaw bio grow calkowicie, tylko root, bloom (0,5ml) ,heaven itop max wedlug tabeli plus lyzeczka dolomitu.Zielen piekna ale te fioletowe lodyzki pokazuja kwasna glebe i roslina nie moze pobierac. Beda piekne krzaki pozdrawiam Dzieki za tipsy ale nie wiem czy dobrze rozumiem. Proponujesz podlac wszystkim z dodatkiem garden lime czy tylko tej chorej Odstawie ten biogrow ale teraz pytanie czy tej schorowanej dalej ca/mg podawac ?
Rower85 Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Myslalem o podlaniu wszystkich dziewczyn takim mixem zeby zaczely pobierac nadmiary w glebie, kup ec metr, a po zmierzeniu zdecydujesz sie na przelanie. Czy moglbys wstawic nowe zdiecia, uwielbiam patrzec na konopie.
yo'man Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Opublikowano 29 Lipca 2016 'yo all, dzien 34 Podlalem wg zalecen dr. Rower85 z garden lime (lyzeczka na litr) i zobaczymy co bedzie Faktycznie bylem na ph 7,5 ale juz mam miernik i bede obnizal. Wydaje sie ze lecą dobrze, zalozylem druga siate 25 cm wyzej i wyginam dalej te ambitniejsze pozdrawiam Temp: D: 25.5* - 26,8* N: 18,5* - 22* Wilg: D: 52% - 60% N: 60% - 70% foty:
Broda Opublikowano 29 Lipca 2016 Opublikowano 29 Lipca 2016 Kwitną już? Bo jeśli tak to obniżyłbym wilgotność.
yo'man Opublikowano 30 Lipca 2016 Autor Opublikowano 30 Lipca 2016 11 godzin temu, Broda napisał: Kwitną już? Bo jeśli tak to obniżyłbym wilgotność. Widzisz tu kdzie mieszkam z wilgocia nie jest tak latwo ale robie co moge. Mam MEGA meczace mnie ptanie dzis rano godzine do zgaszenia pannice mialy oklapniete liscie jeszcze przy wlaczonym swietle. nie cale ale wszystko na gorze, czyzbym przelal ? Dzieki za odp pozdrawiam[/img]
Broda Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 Podlewałeś je przed tym zanim 'oklapły'? Po porządnym podlaniu zawsze są lekko oklapnięte ale po nocy już jest wszystko ok. O wilgotność niską też walczę bo już miałem mały problem z pleśnią dlatego polecę chociaż pochłaniacz wilgoci.
Recommended Posts