Scooby-Doo Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Słuchaj nie muszę przeglądać "dobrze" forum - bo jak narazie jestem tu najdłużej - z growerów którzy jeszcze tu zostali. Więc co i jak raczej wiem. Widzę jak jest , a Twoje słowa nic nie zmienią - sorry za kolokwializm , ale mówie jak jest Idąc Twoim tokiem , to roślina rośnie już w pestce.... 1 1
yo'man Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Opublikowano 18 Lipca 2016 Co masz taka spine dupy, to forum z luznym tematem chyba, a argumenty typu "bo jak narazie jestem tu najdłużej - z growerów którzy jeszcze tu zostali" to takie typowe w polszy; moje przez zasiedzenie i juz!. Moze wszyscy wczesniejsi growerzy olali to forum bo zamiast dzialac razem kazdy swoje cisnie na gore, "ze moja racja jest racja najmojsza". A to ze bio tabsy, a to ze bio-bizz syf, a to, a tamto.. kurna, kazdy z nas leci w ta sama strone a drog jest wiele natomiast takie jankowe smecenie zawsze mi cisnienie podnosi, polaczkowe splycenie, skad sie bierze to niedojebanie, no skad??. A to jak kto liczy to dla Ciebie moze byc oczywiste ale spotkalem sie ze ludzie roznie licza wlasnie dlatego postanowilem nadmienic. A tu juz oczywiscie mądrala dojebal swoje ze przeciez "oczywiste..." ide zajarac bo mi podniosles swoim zajebistym ego bez elo 1 2
MrSmokeWeed Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 Sam bym tego lepiej nie ujął. A wracając do tematu starałbym się porozkłdać 9 na siatę bo szkoda wurzucać. Pozdro ziomek z fartem.
dawcanerki Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 17 godzin temu, yo'man napisał: Co masz taka spine dupy, to forum z luznym tematem chyba, a argumenty typu "bo jak narazie jestem tu najdłużej - z growerów którzy jeszcze tu zostali" to takie typowe w polszy; moje przez zasiedzenie i juz!. Moze wszyscy wczesniejsi growerzy olali to forum bo zamiast dzialac razem kazdy swoje cisnie na gore, "ze moja racja jest racja najmojsza". A to ze bio tabsy, a to ze bio-bizz syf, a to, a tamto.. kurna, kazdy z nas leci w ta sama strone a drog jest wiele natomiast takie jankowe smecenie zawsze mi cisnienie podnosi, polaczkowe splycenie, skad sie bierze to niedojebanie, no skad??. A to jak kto liczy to dla Ciebie moze byc oczywiste ale spotkalem sie ze ludzie roznie licza wlasnie dlatego postanowilem nadmienic. A tu juz oczywiscie mądrala dojebal swoje ze przeciez "oczywiste..." ide zajarac bo mi podniosles swoim zajebistym ego bez elo Amen
Scooby-Doo Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 O 18 lipca 2016 o 12:25, yo'man napisał: Co masz taka spine dupy, to forum z luznym tematem chyba, a argumenty typu "bo jak narazie jestem tu najdłużej - z growerów którzy jeszcze tu zostali" to takie typowe w polszy; moje przez zasiedzenie i juz!. Moze wszyscy wczesniejsi growerzy olali to forum bo zamiast dzialac razem kazdy swoje cisnie na gore, "ze moja racja jest racja najmojsza". A to ze bio tabsy, a to ze bio-bizz syf, a to, a tamto.. kurna, kazdy z nas leci w ta sama strone a drog jest wiele natomiast takie jankowe smecenie zawsze mi cisnienie podnosi, polaczkowe splycenie, skad sie bierze to niedojebanie, no skad??. A to jak kto liczy to dla Ciebie moze byc oczywiste ale spotkalem sie ze ludzie roznie licza wlasnie dlatego postanowilem nadmienic. A tu juz oczywiscie mądrala dojebal swoje ze przeciez "oczywiste..." ide zajarac bo mi podniosles swoim zajebistym ego bez elo Sorry , ale tacy jak ty i tobie podobni mogą sobie dalej słodzić i cukierkować. Ale prawdy nie oszukasz. Jak raz na początku polecisz na fantazji to będziesz tak gadał dalej. Chłopaku jak ja sadziłem rośliny to jeszcze BioBizza na świecie nie było - dygresja I nikt nie ciśnie swojego - bynajmniej nie ja - ja piszę jak jest - i nie pi****e farmazonów jakbym rozumy pozjadał ! Poprostu wiem jak wygląda roślina w dniu 6 - a ty dalej lamentuj jak chcesz. Przez zasiedzenie ? Ciut szacunku by się zdało , ale jak wolisz A forum samo się trochę olało i oprócz kilku normalnych ludzi - którzy jeszcze tu zostali - reszta to raczej świerzaki - jak ty właśnie. Pozdrawiam 1 1
yo'man Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 Nikt Ci nie zabiera warsztatu tylko nie swiruj ojca sukcesu. Zobaczymy co bedzie na koniec growa i wtedy bedziemy mogli dywagowac. EOT buch 1
yo'man Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 12 godzin temu, MrSmokeWeed napisał: Sam bym tego lepiej nie ujął. A wracając do tematu starałbym się porozkłdać 9 na siatę bo szkoda wurzucać. Pozdro ziomek z fartem. Ciezko z tym strainem na takiej powierzchni; zostawilem 4 ultimate'y i 3 colorado cookies. Wrzuce nast up to zobaczysz o czym mowie pozdro
yo'man Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Opublikowano 22 Lipca 2016 Witam domowych ogrodnikow, dzien 27 Jak juz zdazylem nadmienic zostawilem 7 krzakow. 2 poszly out, zobaczymy czy sobie poradza. Reszta w niezlej formie, pija po pol litra pozywki dziennie wg tabeli ze zredukowanym npk. Zaczelo kwitnac Temp: D: 25* - 26,5* N: 20* - 22* Wilg: D: 55% - 65% N: 60% - 75% 4
Recommended Posts