Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam w kolejnym upie :D dziewczyny sobie kwitną powolutku wszystkie odrosty i główne złapane sznurkami :) jest to dzień 55, 31 dzień kwitnienia ostatnio podlewam na zmienę wodą i nawozami temperatura w dzień 28 w nocy 21 wilgotność w dzień 50 w nocy 55 ostatnio był fryc ale i tak ile utne liści to tyle samo sobie roślinki nadrobią :D  oki pare fotek

large.DSCN1521.JPGlarge.DSCN1519.JPGlarge.DSCN1516.JPGlarge.DSCN1513.JPG

AVEEE :)

• Upvote 2
Opublikowano

Nio, nio. Masakra gęstwina. Ja za dwa tygodnie także na mały urlop się wybieram chyba dopiero po powrocie na flo zmienie a przed wyjazdem siostra zostanie przeszkolona z hard treningów i podlewania kwiatków.
Pilnuj cyrkulacji powietrza aby plecha nie weszła a będzie dobrze.
Nie myslales może o defo ?

• Upvote 1
Opublikowano
O 8/1/2016 o 10:02, kapulater napisał:

Nio, nio. Masakra gęstwina. Ja za dwa tygodnie także na mały urlop się wybieram chyba dopiero po powrocie na flo zmienie a przed wyjazdem siostra zostanie przeszkolona z hard treningów i podlewania kwiatków.
Pilnuj cyrkulacji powietrza aby plecha nie weszła a będzie dobrze.
Nie myslales może o defo ?

Siemanko :) tak myślałem o defo własnie przed chwila uwaliłem dużo liści :) Ale defo napewno to nie jest :) widzę że rodzinnie uprawiasz :D z siostrą  normalnie super sprawa heh :) pozdro :) 

O 8/1/2016 o 11:21, Toksyna napisał:

Roślinki ładne i zdrowe to najważniejsze trochę ciasno mają ale topy pierwsza klasa:D:D:D

Dzięki Toksyna powiem ci że sie trochę ogarneły po tych łamaniach itp pozdrówka :):):)

Opublikowano

Pełnego defo na raz nie zrobisz. Bardzo dobrze że mało liści poszło w pierwszej zrywce. Ten gąszcz wygląda w sam raz pod taki trening. Efekt końcowy ?-) Wielka szyszka bonzai. Same topy z miodowymi przytopowcami. Ja dopiero zaczne praktykowac za jakis miesiac.

Choć jeszcze dobrze by było skonsultować się z kimś stosującym dłuższy czas. Moje to teoria i stosowanie początkowe na nieświadomce iż jest taki trening.

Mimo wszystko będzie GruuuBoo:big-joint:

• Upvote 1
Opublikowano

Witam w kolejnym upie :D  jest to dzień 61 , 37 kwitnienia roślinki powolutku sobie kwitną  podlewam raz wodą raz nawozami wszystko wsumie w normie :) parę fotek

large.DSCN1527.JPG

large.DSCN1528.JPGlarge.DSCN1529.JPGlarge.DSCN1531.JPGAVEEEE :D

• Upvote 3
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+