SmakMaroca999 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Piekne rosliny @krolu pozazdroscic projektu.Ze zdrowiem i fartem do mety! 1
Scooby-Doo Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 @król - ciasno to dopiero będzie Ładne planty , jak i fulprojekt Pozdrawiam 1
kroljulian1920 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Dzieki Pany za zainteresowanie i mile slowko:) @SCOOBY- no własnie to mnie troche martwi , ze juz jest ciasno a bedzie jeszcze bardziej;) dziś im robie oprysk BOM BOM takze przed tym je troszke ogole z tych najbardzizej uciazliwych wiatrakow. Pozdrawiam Wszystkich!
kroljulian1920 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Witam wszystkich odwiedzajacych! Myslalem ze juz moze byc padaka z forum no ale na szczescie sie widzimy;) Dziewczyny zaczeły dzis swoj 35 dzień FLO, niestety pojawiły się problemy jakiś czas temu i to z mojej nie uwagi tzn. w 5 tygodniu życia zostały podlane tak jak producent zaleca czyli mieszanka ORGATREX+BACTREX po 500ml na rosline i wydawało mi sie ze pokazuja pewnie nie dobory wiec po 9 dniach od zalecanego podlania podlalem znowu i się zaczelo... pozniej preczytalem na ulotce zeby nie podlewac nawozem czesciej niz co 14dni no ale coz jako tako zyja a wczoraj poszedl delikatny flush po 3-3.5 litra na glowe, zobaczymy czy sie cos bedzie dzialo. Dziewczyny zostały wczoraj delikatnie powycinane z wiatrakow bo sporo topkow nie bylo doswietlanych. Warunki panujace w boxie: Temperatura: dzien 26-27 / 18-20 Wilgoć: dzien okolo 48% / 53%-63% Zapraszam do ogladania. tutaj wspominane problemy, tak to wyglada. postaram się zapodać lepsze zdjęcie, prosił bym o jakieś rady:) 1
bart85 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 ojjj Julian bedzie co popalic chetnie na lolka sie wpisze 1
kroljulian1920 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2016 Siema wszystkim, znalazł by się ktoś kto mógł by coś powiedzieć o moich problemach z dziewczynami zrobiłem dokładniejsze foto jak cos, proszę o pomoc. no SIemasz Bart oby tak było to z miłą checią zapraszam:) Tutaj zapodam dwie fotki, na początku zaczyna się tak a później są dosyć popalone jak widac na zdjęciach zamieszczonych wyżej: a na niektórych lisciach wyglada to tak: Dziękuję za pomoc. Pozdro!
Łowca Kurdli Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 no normalnie ścisk tam jak w pks'ie za czasów komuny jak ty to podlewasz plecy Cę nie bolą co do liści to nie poradzę bo za cienki bolek jestem z fartem 1
kroljulian1920 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam, no co racja to racja z tym pksem haha, idzie gimnastyka z podlewaniem straszna, na drugi raz leci autopot:) a poweidz mi Łowca one jeszcze popuchna jak to ich 36 dzien FLO? Pozdrowionka
Drwal Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Siema lemur. Tymi liśćmi nie ma się co przejmować. Często lejesz nawozami? 1
kroljulian1920 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2016 Siemasz Majster! Sprawa wyglada tak ze podlewalem w tym 5tygodniu wedlug zalecen producenta i pozniej 9dni pozniej czyli w 6tygodniu jakos podlalem po litrze a pozniej wyczytalem ze musi niby byc przerwa 14dni i od tamtej pory idzie tylko sama woda nic wiecej... Ostatenie zarcie dostaly dokładnie 18.05 i non stop problemy juz nie wiem o co kaman. Piona!
Recommended Posts