Scooby-Doo Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 @Toksyna - Święte słowa Miałem wczoraj napisać dokładnie to samo Mnie to też zaczyna ciut drażnić. Każdy ma prawo uprawiać jak mu się podoba o ile nie krzywdzi roślin to jego broszka co robi. I nie ma co krytykować kogoś z góry bo może się okazać że ten ktoś doskonale wie co robi Bez urazy oczywiście 2
Ambasadorka Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Robcie sobie co chcecie, ja przecie tego jarać nie będę Każdy ma swój rozum. Widzę znowu czytanie ze zrozumieniem za ciężkie, Nie krytykuje tych co biotabsow nie używają,tylko tych co używają ich nieprawidłowo,a to jest różnica.
Pasjonista Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Dzięki za wsparcie i otuche, Milo się czyta takie posty, wiem ze Amba chce dobrze ale powiem szczerze ze jak na nowego 'zawodnika' tu na forum takie podejście do człowieka zniechęca .Ale wiem ze mogę na chłopaków zawsze liczyć dlatego jest ta trawka.org wyjątkową w swoim rodzaju. To wy ,my tworzymy historie tego portalu. Bravo!!!! 3
Scooby-Doo Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Do usług @Pasjonista Musimy się wspierać bo wszyscy działamy w słusznej sprawie.Co prawda każdy ma swój sposób i dociera do celu trochę innymi ścieżkami ale cel mamy jeden i to jest najważniejsze Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem bo nie to było moim zamiarem. Szanujmy się , aby to forum zostało takie jak było od zawsze - czyli NAJLEPSZE !!! Pozdrawiam Wszystkich 2
Plantator Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Fajny projekt kolega z tego co i jak napisał zapowiada się ciekawie.☺ Będe zaglądał?. Z fartem i w zdrowiu do mety. Pozdro?
Drwal Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 @Pasjonista wszędzie się udzielasz tylko nie u siebie Prosimy o up
Pasjonista Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam w kolejnym Upie. Dziekuje wszystkim odwiedzajacym i komentujacym. 37 DZIEN FLO DZIEN 22-27 Temperatura NOC 20-22 DZIEN 40-50 Wilgotnosc NOC 50-60 A wiec roslinki wygrzewaja sie w "sloneczku", gdzie powiewa delikatny (24H ) wiaterek z mieszaka i komputerowego od dolu. Laski zwiekszyly apetyt, pochlaniaja juz co 4 dni a nie co 5 nastepujace pokarmy: pelna dawka Green Sensation,Sugar Royal, i polowe dawki Terra Bloom. ph 6.1 ec 1.7 Najwiecej pomaranczowych wlochow ma Power Plant . Wczoraj poszla probka z niego z dolnych topkow suszona na szybko i powiem szczerze, ze jestem w szoku jaki slodki blancik byl , nie czulo sie ze z materialu na szybko suszonego!!! Ciekaw jestem jaki bedzie on mial aromat po sloikowaniu!!?? Na moje oko przebije Blue Cheese od Dinafem. Pozdrowienia dla Wszystkich!!! Zycze samych Sukcesow Ogrodkowych i nie tylko 3
Recommended Posts