Scooby-Doo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Czas na up , bo może mi się wydaje , albo ABMXL poochnie w oczach Wszystko dobrze , kwitnie fajnie i ładnie poochnie a co równie ważne jest zdrowa i pięknie oblewa się żywicą Wydaje mi się , że ścinka może być szybciej niż w 65 dniu - pod tym LED'em jakoś szybciej to wszystko idzie DZIEŃ 40 1
Drwal Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Żywica się świeci jak rosa na trawie piękna bestia 1
PanikaGoryla Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 O widzisz czyli moze sie okazac ze te xl jednak jest zdrowo i kolorowo Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka 1
Scooby-Doo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dzięki Kochani Do następnego 2
Dzielnicowy Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dziwnie wygląda taka czarna. Jak nie konopia Też mnie ciekawi, jak to będzie wyglądało po ususzeniu. Sporo białych włochów. Trochę tygodni jeszcze jej zostało.
Scooby-Doo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Dziwnie wygląda taka czarna. Jak nie konopia Też mnie ciekawi, jak to będzie wyglądało po ususzeniu. Sporo białych włochów. Trochę tygodni jeszcze jej zostało. No właśnie zauważyłem , że w ciemnych odmianach to inaczej wygląda. Pistile są grubsze , zresztą fotki nie oddadzą wszystkiego - jeszcze w lipnym oświetleniu tym bardziej Pistlie już w sporej mierze robią się rude , szczególnie z głównego szczytu - co mnie cieszy A co do ścinki to myślę , że 3 tygodnie to max maxów do końca na dzień dzisiejszy Pozdrawiam 1
MJ_Mouse Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Coraz bliżej święta Liscie żółkną,pistile potrochu rudzieją a świerzych brak.Wydaje mi się,że dwa tygodnie to wszystko co jej zostało 1
Scooby-Doo Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Powitać Ten up jest ostatnim upem w tym wątku. XL - tylko z nazwy za szybko się skończył , ale po sprawdzeniu trichomów , stwierdziłem , że dalsze czekanie to strata czasu. Większość była mleczna - a bursztynów przy Indi kompletnie nie chcę - po co od razu iść spać Także panna nie dotrwała nawet do 50 dnia życia.....no cóż zostawi miejsce roślinie która ma w sobie spory potencjał czyl Dwarfowi - który w 20 dniu życia jest wzrostem tylko ciut mniejszy ni ta cała XL pod koniec życia DZIEŃ 46 2
Drwal Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Piękna czrnula Jestem ciekawy jak będzie smakować 1
Recommended Posts