A i dzisiaj Skywalker dostał jeszcze 5l czystej wody a SundeaDriver drugi raz i trichomy w 100% mleko i jednej i drugiej i wiem że dobrze jest mieć 90% mlecznych trichomów i 10%bursztynu. Ale bąba która robią te krzaki jest taka że ja nie potrzebuję bursztynu bo i tak zwała z nóg i mimo tego że bubblegum jest najsłabsza z tego zestawienia to jest to samo😉😅 teraz trzeba mu shativy ale już rośnie 😅👍
A i dzisiaj Skywalker dostał jeszcze 5l czystej wody a SundeaDriver drugi raz i trichomy w 100% mleko i jednej i drugiej i wiem że dobrze jest mieć 90% mlecznych trichomów i 10%bursztynu. Ale bąba która robią te krzaki jest taka że ja nie potrzebuję bursztynu bo i tak zwała z nóg i mimo tego że bubblegum jest najsłabsza z tego zestawienia to jest to samo😉😅 teraz trzeba mu shativy ale już rośnie 😅👍
Ale musisz chyba o uprawie zewnętrznej? Bo jak tak to możliwe dlatego że w okresie zbiorów czyli wrzesień, październik jest dość wilgotno i te liście nie wysychają tylko zaczynają gnić jak ich nie usuniesz. I też mi się tak zrobiło dlatego na następną uprawę usuwałem na bieżąco stare liście i było si👍 a w boxie jak masz dużą wilgotność i do tego jeszcze jak zrobią się kieszenie powietrzne to robi się ta sama akcja, dlatego zaleca się utrzymać wilgotność 45%-50% 😉
To na pewno i na tą nową uprawę już kupiłem lepy i też mam zamiar używać tylko to zawsze było a kupię następnym razem bo jak zwykle wyleciało z głowy 😅 i taka samo wczoraj specjalnie jechałem do ulubionego growshopu po nawóz i miałem kupić drut do lst no i co? No i pije kawę i jadę do ogrodniczego🤣🤣🤣🤣po druty 🤣
Recommended Posts