zasobnik Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam wszystkich. Stwierdziłem, że zamiast otwierać co chwilę nowy temat z jakimś pytaniem, założę jednak GL. Mam nadzieję, że w końcu z lepszym wynikiem Nasiona: 1x Blue Cheese z outdoora 2015, 1x Auto Big Devil Box: WEG - Lodówka 30x40x50, FLO - Lodówka 40x50x100 Ziemia: Biobizz Doniczki: Pudełka po lodach 1l Nawozy: Biobizz Grow, Bloom, TopMax Wentylacja: Lodówka mała: wlot - pasywny 100mm, wylot - wiatrak komp. 100mm 12V Oświetlenie: 2xCFL 24W (energooszczędna jedna osram, a druga z biedronki) 2 różne barwy. około 3200K i 4600K + odbłyśnik z foremki na makowiec Nawilżacz "Świniak" Nasionka po namoczeniu 24h w kieliszku, leżakowały sobie na papierowych ręcznikach. Obie ciężko się zbierały ale udało się. Zaznaczę że Blue Cheese jest z out-a zeszłego roku. Na około 10 nasion tylko to jakoś dało radę, Big Devil rzucony na ręczniczek w momencie gdy pęknięty ser poszedł do ziemi. Główki wystawiły dzień po dniu więc liczę pierwszy dzień wspólny Panie zaczynały w kubeczkach po monte. Około dnia 10 (devil) i 12 (ser) zostały przesadzone do pojemników po lodach z powodu braku miejsca w małej lodówce. Ser ciężko to przeżył co widać na załączonych obrazkach Na niektórych fotach widać 3 kubeczki, gdyż miały być 2 sery, ale jeden nie dał rady nawet wyjść spod ziemi. Tak wyglądało ich życie... Dzień 1 + Box Lodówka Dzień 2 Dzień 9 Dzień 13 Dzień 17 Pierwsza dawka bio-grow - 0,2 litra wody + 0,2 ml grow Jeśli chodzi o Big Devila myślę że po powolnym początku nie jest z nim źle. Zaczyna pachnieć. Serek na razie sobie żyje... ale powoli. W sobotę zostaną przerzucone do dużej lodówki, jak nie obie to przynajmniej Devil. Pozdro i komentarze mile widziane Uffff... trochę to zajęło 1
Drugi Plan Opublikowano 25 Lutego 2016 Opublikowano 25 Lutego 2016 Czemu do takich małych doniczek je wkładasz? Nie szkoda krzaczków? Masz dość miejsca, więc bym wsadził do troszkę pojemniejszych pojemników, bo 1L to dość mało.
zasobnik Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Nie byłem pewny czy uda mi się zmotac tą większą lodòwkę i z powodu braku miejsca po wysokosci postawiłem na te pojemniki. Widziałem kiedys jakis GL w ktòrym automaty ze dały rade w puszkach po piwie więc może starczy.. Ser jak się zbierze, postaram się przesadzic do czegoś większego
Dzielnicowy Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Tobie ten big devil chociaż rośnie. U znajomego jak wyszedł z ziemi, i to ledwo co, tak stanął w miejscu i ma 1.5cm po 4-5 dniach. Lemon Skunk ma 4cm. Będzie dobrze. Nie martw się.
Scooby-Doo Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Będzie git Dobry floł to połowa sukcesu 3mam kciuki
zasobnik Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Dzięki dzięki Panowie Devil rośnie, ale za to serek taki liliputek Ale niech sobie będą oba puki miejsce jest To tak z innej beczki. Jutro będę montował większą lodówkę i teraz pytanie czy dziurę na wlot powietrza dac zaraz nad podłogą czy troszkę wyżej żeby dmuchało bardziej na roślinki a nie w donice?
zasobnik Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Ludziska pomòżcie jak powycinac dziury w lodowce... o wlot chodzi
zasobnik Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Nikt nie zagląda, ale i tak szybki UP Jakoś tam leci. Big Devil (łaciate) jakaś taka oklapnięta od wczoraj wieczór... W środe dostała około 200ml wody + 0,2ml biogrow. Dzisiaj miała dość sucho i podlałem samą woda do momentu wyciekania dołem. Tak to wygląda. Dzień 20 Pozdrawiam nielicznych co zaglądają 1
yo'man Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 az ciekawi mnie co urosnie w takich korytkach
Recommended Posts