beginer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Ja pi****e co za dzień. Miałem wstawić upa a zamiast tego siedze i dygocze. Siedziałem sobie dzisiaj z przyjaciółmi którzy mnie odwiedzili w drodze do Polski, przywitałem się z kumplem co rano z Polski przyjechał i tak przy kawce i lolku dzień leciał leniwie. Przyjaciele pojechali na prom to ja siup z grzybkami do sąsiada na kielicha ale stwierdzilismy że skoczymy po kumpla co z Polski rano wrócił. Więc kolega poszedł ale wrócił z krzykiem żeby wezwać pogotowie bo kolega jest zimny. Było za późno. Szok, kryinalni bo nie wiadomo jaka przyczyna smierci, zdjęcia ch**e muje a chodowle o 4 metry obok a drga 7. Najgorsze to że o 13 z nim gadłem a o 20 go żegnałem . ku**a masalra jakas. Sorki za of topa ale musiałem sie wygadać
Drwal Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Kolego głowa do góry. Śmierć to przykra sprawa, ale dosięga każdego prędzej czy później. Spal wąsa, odłóż emocje. Just relax W niektórych kulturach śmierć jest powodem radości, bo kolega odszedł do lepszego świata Sytuacja na prawdę niecodzienna i spoko, że się tym z nami dzielisz. Jesteśmy tu po to żeby rozmawiać Trzymaj się chłopie i z głową do góry przed siebie Pozdro
Pasjonista Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Głowa do gory , takie jest życie , dlatego nie ma co się zamartwiac trzeba żyć dalej. Cieszyć się życiem każdego dnia bo nie znamy dnia ani godziny. Co zrobisz Bóg tak chciał. Pozdro 3maj się!
PanikaGoryla Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Wiem ze nie jest prosto zegnac sie z ziomkiem najgorsze pierwsze dni ale nie martw sie teraz jest w lepszym swiecie bez bolu i nieszczescia pozdro i 3m sie
Pasjonista Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dokładnie jak kolega wyżej, jajca mogą się pojawić i osłabić ci materiał. Pozdro
beginer Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dokładnie jak kolega wyżej, jajca mogą się pojawić i osłabić ci materiał. Pozdro Spoko gacie Pany. Zdjecia robione zaraz po nocy/
beginer Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam ponownie. Dziewczyny mają dzis 35 dzień kwitnienia i wdac po nich że dopiero zaczynają nabierać mocy. Wszystko przebiega pięknie i bezproblemowo ale sami ocencie. Pozdrowionka.
Recommended Posts