Pasjonista Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Na moje oko tez do ścinki jeszcze trochę ,mimo ziemi tescowej i resztek nawozów rośliny całkiem zdrowo, zielono wyglądają, także dajesz rade !! Pozdro
Scooby-Doo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 U panie....do ścinki to jeszcze spooro brakuje Jak na moje to 3 tygodnie - bynajmniej z tego co na fotkach widać Pozdrawiam
Drwal Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dobrze jest do kosy jeszcze trochę, ale jest zdrowo. Najważniejsze, że wyciągasz wnioski i uczysz się na swoich błędach (niektórzy tutaj mają z tym problem ) Zawsze byłem zdania, że lepiej dozbierać hajs i kupić co trzeba zamiast chwytać się zamienników Z fartem i pozdro
incognito Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzień 86 Witajcie. Minęło 10 dni, właściwie 11, od ostatniego upa. Tak jak większość z nas przewidziała, roślinki swoje napuchnąć musiały Wczoraj pod ścinkę poszła pierwsza z nich, najmniejsza, ale już gotowa, szału nie było, jak ją całą ogoliłem, jedyny plus że wyciąłem dużo przytopowców, przyda się na masło Drugi grapefruit dochodzi jeszcze kilka dni i też pójdzie pod ścinkę. AK-47 Rośnie, fotka będzie przy drugiej ścince, albo jak będzie chwila 1
incognito Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dzień 89 (Jeśli chodzi o cały grow) Dziś po cierpliwym suszeniu do słoja poszedł pierwszy konkretny grapefruit, wyszło niewiele, bo solidne 5-6g, ale ja tam nie narzekam Przy okazji strzeliłem fotkę drugiej roślince, która dochodzi do ścinki. Jak widać AK, poszedł konkret w górę, sam nie wiem co ja zrobię z nim, bo już jest dość blisko lampy, zobaczymy, może siatka... Foto AK47 \/ I najsmaczniejsze
PanikaGoryla Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Nie wazne ile wazne ze swoje gratuluje i pozdrawiam a alacza podginaj Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts