incognito Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wg dawkowania i tabelki producenta, grow ma byc podawany przez caly czas. Tez myslalem w ten sposob, ale nawozu na flow mam koncowke, a boostera juz nie mam w ogole, lac sama wode ?
Scooby-Doo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 @incognito - producent swoje a życie swoje Producenci różne rzeczy piszą - z tego mają kasę - a my mamy rozum i swoją praktykę dzięki której weryfikujemy stan rzeczy
PanikaGoryla Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Myslec pany roslina nie wyglada jakby jej co brakowalo to po co faszerowac 1
Scooby-Doo Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 @Panika - dla nas to proste bo lubimy kombinować i iść za głosem rozsądku , ale jak sam wiesz są ludzie co bez "rad producentów" nie mogą funkcjonować a czy to zawsze wychodzi na dobre ? Sam wiesz Pozdrawiam 1
Pasjonista Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dokładnie Scooby tak tez uważam, ile wynalazków powstało przypadkowo i po przez kombinacje. Roslinki ładne i zdrowe
incognito Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 ah to zrobiliscie ze mnie niemyslaca bestie trzymajaca sie tego co mi napiszą Jedziemy od dziś na wodzie, ciekawe czy wyczuje różnice w smaku po zbiorach, up wkrótce.
PanikaGoryla Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Jw dawaj upa Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
incognito Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzień 75 Witam, dawno nie dawałem UP'a, więc wracam ze skromnymi fotkami Jednak rośliny nie były jak w opisie: 60 dni od pestki do harvestu ale dla Tych co mogą to czytać i po tym zdaniu się zniechęcić co do zakupu tych pestek, wyjaśnię co mogło być powodem przedłużenia się growu (wg mnie oczywiście ) - LST - jedna panienka po LST później zaczyna kwitnąć, ale to chyba jasne. - Tania gleba - wiadomo, dobra gleba to dobra gleba, widzę teraz różnicę w glebie "tescowej" a między glebą Canna, której używałem we wcześniejszych grow. - Nawożenie - kompletu nawozów nie miałem... a na pewno żałuje że nie mam jakiegoś boostera, bo Atami Bloombastic, który miałem wcześniej, na moich poprzednich roślinkach zrobił dobrą robotę - Temperatura, małe światło - zapewne jest wiele innych powodów, które mogły sprawić że grow nie jest 'superszybki', zakładając że panienki posiedzą jeszcze w boxie... Przechodząc do rzeczy, panie mają się dobrze, temperatura 22 stopnie i 40% wilgotności na tym etapie. Zdjęcia AK47 dodam potem, jest dość spory, jeszcze nie zaczął kwitnąć, ale wiem że na ten czas, będzie w boxie sam, może wynagrodzi to dobrym plonem Grapefruit nr 1 Grapefruit nr 2 Pozdrawiam
PanikaGoryla Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No i elegancko przeciez 10 dni jak poczekasz to ci roznicy jakiejs chyba wielkiej nie robi racja? Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 i jeszcze troche posiedza bo wygladaja tak jakby jeszcze dwa tygodnie musialy stac nawet nie zaczely wyciagac z lisci.Jakies tam wnioski wyciagnoles i by one byly progresem w nastepnej uprawie.Moje slepe i krzywe oko stawia na to ze azotu bylo za duzo w czasie uprawy i sie flo wydluzalo zaczoles lac sama wode blok puscil i teraz rosliny wywalaja nowe kielichy ale to tylko moja skromna sugestia.
Recommended Posts