Grzybek35 Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Opublikowano 5 Marca 2016 Trochę czasu minęło wiec i postępy widocznejsze. Parę zdjęć tez jest. Problemów nie ma z roślinami żadnych jedynie co to ze mało miejsca i lecę na dwa cykle dziennie czyli jedne 12h i później zmiana i następne na 12h. 1
Grzybek35 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Dzisiaj je przepłukalem po wszystkich nawozach. A zdrowotność zawdzięcza się pilnowaniu pH i ec. Dobrze też postawić na sprzęt i nawozy. Dobrze mieć też jakaś wiedzę co i jak. Tak czy siak wszystko się odwdzięczy na koniec. 1
incognito Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Ten nawilżacz jest dobry, sam go używam, pamiętaj żeby kupić do niego coś na pozbycie się kamienia z wody, bo inaczej nawilżacz się szybko zakamieni i nie będzie robił takiej ładnej i gęstej mgiełki pozdrawiam
Grzybek35 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 W sumie to nie używałem go zbytnio. Ale i tak używam wody destylowana czy do podlewania czy do nawilzacza. A teraz poszukuje osuszacz. Bo musze zbić wilgotnosc do jakiś 40% na flo. Może ktoś wie jaka wydajnosc powinna być czyli ile ml na dzień.
Grzybek35 Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 "Co w trawie piszczy".... A no jak widać na zdjęciach. ... Wszystko git lecę na dwa baty tyle tego wszystkiego wyszło. Właśnie w sumie w połowie se siedzę w namiocie i oglądam swój ogródek. Mam też i vapka ze sobą a ze zaś ostatnio dżunglę przecinałem to i dla siebie dziabłem. Także cóż mogę powiedzieć zioło działa jak powinno dlatego też wybrałem w przewadze sativa. Ehhh a tu jeszcze jakieś 2 3 tygodnie do sćięcia. Aaa pomidor tez nie byle co wyszedł :-)
Pasjonista Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Co do posta grzybka35 ze dobrze mieć jakąś wiedzę co i jak, to ja bym dodał dobrze mieć taka encyklopedie wiedzy 'trawka.org' i dzięki wszystkim chlopakom tu udzielajacym się można ruszyć z pierwsza uprawa bo się wie ze jak co to pomoc nadejdzie... Pięknie rośliny oby tak dalej powodzenia
Recommended Posts