Scooby-Doo Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 No narazie powyciągane ale przy nowym światełku polecą w szerz raz dwa 1
PanikaGoryla Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 No narazie powyciągane ale przy nowym światełku polecą w szerz raz dwa dzięki za dobre słowo 1
Kushownik Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ziomuz poloz je na ziebie zrob LST napewno,wyjdzie na lepsze niz zeby ci badyl wyrosl a na gorze jakiess topki male..tak beda rosly sobie topy prawie, ze od ziemi maly lasek sie zrobi,.chodz ja to bym juz je dawno,kladl..z.fartem 1
Scooby-Doo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Co Ty z tym LST u każdego w temacie namawiasz do LST ? Tu problemem jest zbyt słabe światło. Auto najlepiej puścić wolno. 2
PanikaGoryla Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ziomuz poloz je na ziebie zrob LST napewno,wyjdzie na lepsze niz zeby ci badyl wyrosl a na gorze jakiess topki male..tak beda rosly sobie topy prawie, ze od ziemi maly lasek sie zrobi,.chodz ja to bym juz je dawno,kladl..z.fartem myślałem o tym ale nawet przy takich badylach zaczyna sie powoli problem z szerokością więc odpuszczam Co Ty z tym LST u każdego w temacie namawiasz do LST ? Tu problemem jest zbyt słabe światło. Auto najlepiej puścić wolno. dokładnie zarówka po 2 grow juz słabo świeci ale już doszła mi 100w o podwyższonej mocy świetlnej 10600 lumenów i układ zapłonowy więc jak na samo flo dostaną to coś sie ruszy a do outa to jeszcze 1 grow w tym setupie zrobie (procz tego) pozdro 1
MJ_Mouse Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Jak dostaną więcej światełka sytuacja zmieni się jak w kalejdoskopie
PanikaGoryla Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Maly up celem przytrzymania wszystkich na 1 wysokosci 3 szczyty zostały lekko nagięte. a co będzie do maja jeszcze 1 grow polece więc zawsze jakieś doświadczenie i wiedza na przyszłość będzie
Scooby-Doo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Elegantura Teaz tylko patrzeć jak ruszą z buta Rozumiem , że to już z nowym światełkiem ? 1
PanikaGoryla Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Elegantura Teaz tylko patrzeć jak ruszą z buta Rozumiem , że to już z nowym światełkiem ? nie nie z nowym jeszcze nie postanowiłem że dzis je troszke nagne na jutrosie ładnie podniosą i (mam nadzieje) dojdzie mi gniazdo e40 więc mam nadzieje że coś sie z tego uciuła a na następny grow już bardziej sie postaram obiecuje
Recommended Posts