SmakMaroca999 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 to mi wyglada na mocno podniesione ec ktore doprowadzilo do blokady Potasu dlatego liscie maja jasniejsze krawedzie i zaczynaja stopniowo od ich koncowek obsychac na tej jednej widac nawet ze poszla bardziej w liscie po innej ze za szybko dojrzewa.
Omar Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Powoli zbliżamy się do kosy Wiele się nauczyłem Panienki dziś podlałem samom wodą po 1-ym literku. Trochę szkoda że tak popaliłem blanty pod koniec ale doświadczenie jakie zdobyłem jest bezcenne.
Plantator Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Troszke za długo z tą 100% dawki pojechałeś ale jak wspomniałeś doświadczenie bezcenne no i własne palonko. Tak jak Smaku prawi problem z parowaniem wody przez problem(blok) z potasem ale dlaczego to pewnie Smaku ma racje za duże ec. Kontrola ec to ważne jak ph bez tego to trzeba mieć wyczucie i wprawe w prawidłowym karmieniu roślin.
Drwal Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Bez bledow sie nie obylo, ale i tak bardzo ladnie poleciales kolego Czlowiek najwiecej sie uczy na wlasnych bledach i na pewno sporo z tej lekcji wyniesiesz i JW planta prawi WLASNE PALONKO - bezcenne. Od zadnego dila takiego nie kupisz
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Przetyrane ale zawsze wlasne.Nie lej juz koksów tylko sama woda przez tydzien i kosa.
Omar Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Opublikowano 13 Marca 2016 Dzień 59 postanowiłem je jeszcze trochę potrzymać to całosezonówki powoli się wydaje że odżywają doszła nowa lampa HPS 400 W podlewam samą octaną wodą PH wody prosto z kranu 8 jeszcze trochę poczekam . Temperatura w dzień 31 stopni wilgotność 35/45 W nocy 19 stopni wilgotność 50/60 Cooltuba by się przydała bo w dzień mam problem muszę otwierać boxa temperatura pockakuje ale to załatwię i powinno być cacy tylko się zastanawiam jaki wentylator do cooltuby jaka wydajność .
PanikaGoryla Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 Ladnie to wygląda juz niebawem będzie wielkie palenieeeeeee Do CoolToob'y to chyba jaki kolwiek aby mial sile wydmuchac
Drwal Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 JW Panika prawi. Wentylator nie musi byc duzy. Ma tylko pomoc w odprowadzeniu ciepla i wymusic ruch powietrza.
Recommended Posts