Keja Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Nasiona: niespodzianka auto femOświetlenie: led 300 WFotoperiod: 20/4Box: 0,6x 0,6 x 1,5 [m]Podłoże: ziemia uniwersalna z Plagron lightmix'emNawozy: hesiWentylacja: wentylatorki - fi 80mm Dodatkowe infoWitam wszystkich serdecznie Jestem tu nowa i zaczynam właśnie swoją pierwszą uprawę do tej pory byłam bierna obserwatorka zaprzyjaźnionego growera , a teraz postanowiłam ruszyć z pierwszą uprawa i growlogiem . Będąc w tym roku na Cannafest w Pradze dostałam od Cultilite mały prezent w postaci pestki . Jak widzicie nie ma informacji co to jest. Pestkę kiełkowałam najpierw w wodzie później w wilgotnych chusteczkach.Pierwszy dzień życia ; 14.11.15 Wiec aktualnie mamy 18 dzień życia I wygląda to tak : Roślinka aktualnie jest gościnnie w dużym boksie pod ledami ( 300 W ) .Temp ok 24 C i ok 50-60 % wilgotności . W najbliższych dniach będzie przeniesiona do pcboxa Roślinka została juz 2 razy podlana nawozem z Hesi . Używam ;> TNT Complex > Root Complex > PawerZyme Czekam na Wasze komentarze , porady , opinie i krytykę Pozdrawiam .
Głuszak Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jakie podłoże masz jaka doniczka opisz coś więcej, ale ostatnio ciekawią mnie ledy będę zaglądał
Drugi Plan Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Cześć, czołem. Czemu taka oklapnięta? Mało wody, czy jak?
PanikaGoryla Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 No hej wszystko git Zostaw ja pod tymi ledami hehe
Keja Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2015 Doniczka jest podłużna i mieści ok 4 L ziemi ( jeszcze nie docelowa ponieważ w pc będzie troche inna ) . Jeśli chodzi o podłoże to tutaj mam wymieszaną ziemie uniwersalna z Plagron lightmix'em . Myślę , że jest oklapnięta dlatego ze wczoraj była przesadzona ( myślicie ,że to może być przyczyna ? ) Planuję ją dzisiaj podlać . Bardzo bardzo chętnie zostawiłam bym ją pod ledami jednak jest to nie możliwe . Po pierwsze dla tego ze jest ona tak jak wspomniałam gościnnie i za chwile nie będzie dla niej miejsca . A po drugie dla tego ze chce sama zdobywać doświadczenie , hodować i dbać o malucha ;P no wiecie mieć ją blisko o nie odwiedzać xD
PanikaGoryla Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 haaaa no raczej raczej tak tylko powiedzialem ) jakie bd miala oswietlenie w tym pc boxie? albo nie doczytalem albo nie napisane
Ambasadorka Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tutaj przy zmianie swiatla trzeba pomyslec by sie nie pohermily. konopie sie uprawia, hoduje sie zwierzeta lub klony.
lizard750 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ja na Twoim miejscu przestawilbym max o 4 godziny. Mozna tez sie bawic i dzielic czas, tak jak sie uwaza ale wiadomo, kazdy ma swoj ogrodek
Ambasadorka Opublikowano 2 Grudnia 2015 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zapoznaj sie z regulaminem, zmień tytuł na prawidłowy,wrzuć zdjęcia do galerii opisz warunki prawidłowo . Tutaj masz regulamin Regulamin GrowLog oraz jak dodać zdjęcia do galerii i tematu Jak dodać zdjęcia do galerii trawka
Recommended Posts