Keja Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Nasiona: niespodzianka auto femOświetlenie: led 300 WFotoperiod: 20/4Box: 0,6x 0,6 x 1,5 [m]Podłoże: ziemia uniwersalna z Plagron lightmix'emNawozy: hesiWentylacja: wentylatorki - fi 80mm Dodatkowe infoWitam wszystkich serdecznie Jestem tu nowa i zaczynam właśnie swoją pierwszą uprawę do tej pory byłam bierna obserwatorka zaprzyjaźnionego growera , a teraz postanowiłam ruszyć z pierwszą uprawa i growlogiem . Będąc w tym roku na Cannafest w Pradze dostałam od Cultilite mały prezent w postaci pestki . Jak widzicie nie ma informacji co to jest. Pestkę kiełkowałam najpierw w wodzie później w wilgotnych chusteczkach.Pierwszy dzień życia ; 14.11.15 Wiec aktualnie mamy 18 dzień życia I wygląda to tak : Roślinka aktualnie jest gościnnie w dużym boksie pod ledami ( 300 W ) .Temp ok 24 C i ok 50-60 % wilgotności . W najbliższych dniach będzie przeniesiona do pcboxa Roślinka została juz 2 razy podlana nawozem z Hesi . Używam ;> TNT Complex > Root Complex > PawerZyme Czekam na Wasze komentarze , porady , opinie i krytykę Pozdrawiam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Głuszak Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Jakie podłoże masz jaka doniczka opisz coś więcej, ale ostatnio ciekawią mnie ledy będę zaglądał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drugi Plan Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Cześć, czołem. Czemu taka oklapnięta? Mało wody, czy jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 No hej wszystko git Zostaw ja pod tymi ledami hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keja Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Doniczka jest podłużna i mieści ok 4 L ziemi ( jeszcze nie docelowa ponieważ w pc będzie troche inna ) . Jeśli chodzi o podłoże to tutaj mam wymieszaną ziemie uniwersalna z Plagron lightmix'em . Myślę , że jest oklapnięta dlatego ze wczoraj była przesadzona ( myślicie ,że to może być przyczyna ? ) Planuję ją dzisiaj podlać . Bardzo bardzo chętnie zostawiłam bym ją pod ledami jednak jest to nie możliwe . Po pierwsze dla tego ze jest ona tak jak wspomniałam gościnnie i za chwile nie będzie dla niej miejsca . A po drugie dla tego ze chce sama zdobywać doświadczenie , hodować i dbać o malucha ;P no wiecie mieć ją blisko o nie odwiedzać xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 haaaa no raczej raczej tak tylko powiedzialem ) jakie bd miala oswietlenie w tym pc boxie? albo nie doczytalem albo nie napisane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Tutaj przy zmianie swiatla trzeba pomyslec by sie nie pohermily. konopie sie uprawia, hoduje sie zwierzeta lub klony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keja Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Wybacz poprawie sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
lizard750 Posted December 1, 2015 Share Posted December 1, 2015 Ja na Twoim miejscu przestawilbym max o 4 godziny. Mozna tez sie bawic i dzielic czas, tak jak sie uwaza ale wiadomo, kazdy ma swoj ogrodek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted December 2, 2015 Share Posted December 2, 2015 Zapoznaj sie z regulaminem, zmień tytuł na prawidłowy,wrzuć zdjęcia do galerii opisz warunki prawidłowo . Tutaj masz regulamin Regulamin GrowLog oraz jak dodać zdjęcia do galerii i tematu Jak dodać zdjęcia do galerii trawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts