Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Spokojnie , nie przystopowała jeszcze do końca Teraz już nie będzie aż tak lecieć do góry , ale jeszcze podrośnie Sam widzisz , że nie zawsze doniczka jest odpowiedzialna za wielkość roślin Poza tym teraz masz sezon a wtedy auto....nie ma co porównywać tych 2ch opcji. Nowozy też bym odpoościł -w sensie to nie wina nawozów. Producenci piszą orientacyjną datę przydatności , ale z doświadczenia wiem , że nawet rok/dwa po dacie można śmiało lać
bart85 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Zobaczymy jak bedzie dalej no wlasnie wydawalo mi sie ze sezonowka bedzie jednak wieksza od auto tym bardziej ze wieksza donica zobaczymy co sie bedzie dzialo Mam chrapke na ten panel /admin - link wygasł/ ale juz podpytalem i wiem ze diody sa odseparowane szyba od reszty swiata i ponoc ciezko ja usunac...
Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Ja bym nie brał niczego z szybką Dlatego długo szukałem czegoś w rozsądnej cenie ( ale nie UFO ) żeby diody były na wierzchu
bart85 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Moze nie tyle ciezko ja usunac ale ponoc ma to wplyw na zywotnosc diod. I producent nie zaleca demontazu, ale mozna oczywiscie ja zdemontowac. Diody sa te same co u Ciebie.
bart85 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam, Kipsko to wyglada. Jestem rozczarowany troche ta roslina, ale okej. Potrzymam ja do 20 grudnia max i potem moze znow podzialam cos. 62 dzien / 41 od przelaczenia /28 dzien od pierwszych preflowerow Teraz jest pod samym ledem. Tym samym co ma Scorp. 1
Scooby-Doo Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 No w końcu Dawaj fotki jak to z panelem wygląda chce zobaczyć jak tak go zamontowałeś Jak może ? ! Nie pi..dol masz dobre światło nie będziesz miał problemów z temp. Na odbudowe zapodaj sobie White Russian af i patrz jak rośnie i poochnie topołodyga
bart85 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Cos mniej jebiacego panie potrzebuje chce 4szt tym razem zapodac. A panel podwiesilem na 4 lancuszkach i na hakach za pomocą oczek w łancuszkach reguluje wysokosc
Scooby-Doo Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 Cos mniej jebiacego panie potrzebuje chce 4szt tym razem zapodac. A panel podwiesilem na 4 lancuszkach i na hakach za pomocą oczek w łancuszkach reguluje wysokosc To żeś mnie zaskoczył weź pod uwagę jedno - mniejsza temp. mniejszy zapach Ja tam pier.ole zapachy tak czy tak czuć będzie a inne odmiany są jak nowa..... niech będzie książka-miałem napisać coś innego , ale nie chce żeby MJ mi później gadała
bart85 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Opublikowano 27 Listopada 2015 Dobra white russian idzie w ruch 3szt. Zamowione na spontanie zaopatruje sie w nawozy od atami, gleba bio bizz light w zwyklych, kwadratowych doniczkach 5,7l. Czekajcie do 25 grudnia hehehehe 1
Scooby-Doo Opublikowano 27 Listopada 2015 Opublikowano 27 Listopada 2015 No i git ja napewno będę czekał Tylko dokończ tego Hasz planta 3maj się pzdr
Recommended Posts