seba4240 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Którego Dnia mają dojść do ścięcia?
Plantator Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 I jak tu nie kochać ledów? jak patrz jak dziewuchy tutaj wyglądają albo jak mi na hpsach poczwary rosną a na ledach drzewka bożonarodzeniowe?? to tylko pozostaje ?led rules!!!? Piknie! 1
Scooby-Doo Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 @seba42420 - według producenta Dinafem , Critical ma dojść w 68 dni ( od sadzonki do zbioru ) - tyle , że rodzice byli z Dinfem a kros robił Smaku i z tego co widzę napewno nie dojdzie w 68 dni Amnesia z kolei ma dojść w 77 dni według Kera Seeds ( od sadzonki do zbioru ) a tu może być ciut szybciej
Scooby-Doo Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Opublikowano 18 Listopada 2015 @Plantator - hehehe dokładnie jestem tego samego zdania chociaż z HPSem w tym boxie nie mogę porównać to "mój LEDzik" daje radę jak "cza" LED
PanFarmer Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Ładnie rosną ale ty te upy dajesz na bieżąco hehe... Oby tak pięknie rosly do końca powodzenia Heh 1
Scooby-Doo Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 @heferefe - hehe no wiesz u mnie prowadzenie GJ to poważna sprawa i upy muszą być często i zawsze na czas Następny z fotkami planuje zrobić w 35 dniu życia moich kobitek Wczoraj podlanie z nawozami , po 1l na głowe + 5ml TERRA BLOOM , 2ml PK 13/14 + 2ml HESI BOOST i Critical + znowu wariuje
Scooby-Doo Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 Trochę lipa się robi bo główny szczyt Amnesi niedługo wrośnie w LED' a.... nie mam pomysłu co robić.... Pytanie do obcykanych w panelach LED. Jaka może być minimalna odległość od panelu do szczytu ? Bo zostało mi jakieś 4-5 cm i po ptokach.
Plantator Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Tak nisko jak tylko niepali Ci topów chociaż ja trzymam jakieś 30-35cm dla szerszej powierzchni naświetlania. Łam, kop, uginaj jednym słowem kombinuj?.Najgorzej zostawić je samym sobie. 1
Scooby-Doo Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Opublikowano 22 Listopada 2015 @Plantator - wiatraki mam ustawione tak , że dmuchają na LED'a i trochę na gł.szczyty. Narazie tragedi nie ma ale za dzień , dwa może już być du*a. Dziś z rana kobitki podlane więc jak ziemia przeschnie będę musiał pomyśleć co zrobić z Amnesia , więc albo łamanko albo nagne ile się da. K.rwa nie myślałem , że aż tak wywali ją do góry - bo przecież miała być karzełkiem
Scooby-Doo Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 Czas na up. Panny zapier. strasznie a szczególnie Amnesia pięknie nabiera masy Dzisiaj rano została zlekka złamana bo jak pisałem wcześniej do panelu zostało 4 cm , Critical mnie przeraża jest za duży jak na moje warunki. Został porządnie związany i staram się nad nim zapanować , ale nie ukrywam , że jest ciężko. Widze , ża Amnesia na Święta powinna być gotowa a Critical będzie miał więcej miejsca żeby powoli poooochnąć w spokoju bez ograniczenia miejscem. I następnym razem pod panel LED ląduje tylko jedna roślina - to był błąd żeby dać dwie i nawet galonowe donice ich zbytnio nie zahamowały. Na moje potrzeby panel okazał się strzałem w 10 !!! Polecam Wszystkim na nie duże powieżchnie. Poniżej fotki : Dzień 35 2
Recommended Posts