zielona_aga Posted August 27, 2015 Share Posted August 27, 2015 Jak w temacie, jestem zainteresowana kupnem kompletnego growboxa w rozsądnej cenie. Nie posiadam na tyle umiejętności manualnych żeby zrobić sobie sama, a w sklepie cena 1000zł przerasta mnie. Nasiona jakie posiadam do planowanej uprawy to pineaple chunk, cookies kush i critical+ 2.0 autoflowering. Dodatkowo ze względu na chorobę mamy goni mnie czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manaroth23 Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 mam do sprzedania growboxa 100x100x150. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makarow Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Posiadam na zbyciu troche sprzetu do uprawy: grownbox 100x100x200 lampa + 2 zarowy 500 kompletny wyciag z filtrem, czujnikiem i systemem sterowania, ktory wystaczy zaprogramowac i wszystko odbywa sie automatycznie. Najlepiej gdy kupujacy zdecyduje sie na caly zestaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Witam, jestem w stanie skleić Ci profesjonalny kompletny zestawik na start w bardzo przystępnej cenie, powierzchnia spokojnie starczy Ci na zrobienie 300-400g w 3 miesiące, metoda - hydro mam akurat takiego boxa jakiego potrzebujesz, dodatkowo oświetlenie pierwsza klasa, mogę Ci skleić profesjonalny zestawik Spudnik Miro (99% obijania) wentylowany Lampa HPS Philips Green power 250w z balastem Growbox Dark Street, wymiary 60x60x150 Pompa napowietrzająca Hailea ACO208 + rozdzielacz, kamienie napowietrzające, przewód GRATIS: Regulator Wilgotności Regulator Temperatury Filtr Eco Zestaw do pomiaru ph + ph UP od canna możemy się jeszcze dogadać co do rezerwuaru 100 l Jeśli kupisz u mnie cały zestawik + hydro, pokieruje Cię od razu jak się obsługiwać z hydroponiką bo znam się na tym, tą metodą zioło będzie najzdrowsze jakie może być, jeśli chcesz mogę zostać Twoim mentorem ze względu na zdrowie mamy jeśli kupisz zestaw u mnie i gwarantuje Ci że będziesz zadowolona, bo hydro to całkiem co innego niż normalna uprawa, w ogóle mało kto leci z hydro bo mało kto potrafi to dobrze wytłumaczyć, a teoria to nie zawsze to samo co praktyka, ja już mam dużo doświadczenia więc nie będzie problemu jak już dobrze zaczniesz z hydro to nie będziesz chciała lecieć z jakimkolwiek innym sprzętem Cena jaka mnie interesuje to 850zł za całość + przesyłka, gdzie indziej musiałabyś zapłacić 2 razy tyle za całość, zgłoś się do mnie na pw to porozmawiamy i może coś ugadamy co do ceny, jestem tolerancyjny i otwarty na wszelkie propozycje, tak w ogóle zapraszam do mojego osobnego tematu ze sprzętem: http://trawka.org/topic/34812-sprzedam-2-namioty-i-duzo-sprzetu-sprzedam-tanio/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.