maq0000 Opublikowano 14 Października 2015 Autor Opublikowano 14 Października 2015 Witam wszystkich po małej przerwie czas opowiedzieć co się dzieje wszystko git lecz póki co Bubble bomby nie zachwycają plonem gdy się tak patrzy zobaczymy jak to będzie na ostatnich tygodniach i samej wodzie po drugiej uprawie chemdoga i Ak-47 mogę stwierdzić że te odmiany potrafią wybaczać błędy i dobrze owocują W międzyczasie mam już przygotowane 3 The Ultimate ( ok. 8 dni) oraz 2 Iced Widow(ok. 4 dni) niestety fotki były na szybkiego a aparat słabo sobie radzi wiecej za parę dni zrobię i dokładniejsze Dzień 48-49 FlowChemdog Bubble bomb a tam z tyłu ak-47 Pozdro wszystkim 1
Plantator Opublikowano 14 Października 2015 Opublikowano 14 Października 2015 Ładnie i zdrowo to wygląda a czas na puchnięcie to jeszcze mają?. Wydaje się że w dniu św.Drwla będziesz zadowolony?. Z fartem i w zdrowiu do mety?. Pozdro?
Leclerc Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 Siemanko, bardzo ciekawe odmiany masz w tym swoim namiocie. Powiedz mi, gdzie kupowałeś tego Chemdoga? Pytam, bo bardzo chcę go stestować, a nigdzie go nie ma i rzekomo ma już nie być.
maq0000 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 Elo elo Leclerc- niestety tu chyba masz rację, Chemdoga już może nie być. Pestki kupiłem od GHS, były jeszcze od Humboldt seed. Z tego co się orientuję Na rynku są tylko dostępne "Dinachem" oraz "auto chemdog" ale to już nie to samo mniejszy plon i inne właściwości niestety. Pozdrawiam
max.kolonko Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 W dniu 15.10.2015 o 02:01, Leclerc napisał(a): Siemanko, bardzo ciekawe odmiany masz w tym swoim namiocie. Powiedz mi, gdzie kupowałeś tego Chemdoga? Pytam, bo bardzo chcę go stestować, a nigdzie go nie ma i rzekomo ma już nie być. od GHS tu widziałem, ale sam nie korzystałem z tego banku: /admin - link wygasł/ możesz też posprawdzać tutaj: /admin - link wygasł/
Scooby-Doo Opublikowano 15 Października 2015 Opublikowano 15 Października 2015 @maq0000 - pięknie a wręcz owo
maq0000 Opublikowano 15 Października 2015 Autor Opublikowano 15 Października 2015 Max.- Dzięki z tej stronki sidbank może skorzystam ale póki co chcę jeszcze zobaczyć parę odmian wydajniejszych w plonie A tutaj mały bonus AK-47( dużo czasu jej jeszcze zostało ) Bubble Bomb A tutaj kiszą się 3x Ultimate(9 dni, i dwa pyrdki Iced Widow Pozdro wszystkim
maq0000 Opublikowano 25 Października 2015 Autor Opublikowano 25 Października 2015 Mały up Dzień 58 flowPanienki puchną, spokojnie powoli, po liściach nie widać szybkiego końca, ale najmniej zostało Bubble bombom, od tygodnia panienki dostają samą wodę, tylko ak i chemdog dostał bat guano na smak i jakość. Buble bomb #1( pachną słodko cuksami i trochę gumą turbo, ciekawe jak będzie po słoikowaniu BB #2 Ak-47( bardzo przyjemny słodki aromat) Chemdog Ak-47 fajnie było by więcej posadzić ale jest trochę rozłożystą choineczką w namiocie trochę się gniecie. Wszystkich panien nie wyjmuję bo znając szczęście tylko je połamię ale oprócz WW która ma miała nadmiar wapnia lub niedobór manganu wyglądają identycznie. Pozdro 1
Recommended Posts