Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Dzień dobry, a raczej dobry wieczór :)

Zaczynam swoja drugą uprawę tym razem bardziej "profesjonalną" 

Najważniejsze czyli nasionko i troszkę informacji o nim :)(obecnie jest w drodze jeden dwa dni powinno być gotowe)

PRODUCENT SAMSARA

KRAJ POCHODZENIA HISZPANIA      

PRZEZNACZENIE AUTOFLOWERING

TYP GŁÓWNIE SATIVA (50% +)

THC BARDZO WYSOKI (20% +

NAGRADZANA ODMIANA NIE

MEDYCZNA MARIHUANA TAK

PLON/M2 DUŻY (300G-600G)

WYSOKOŚĆ NISKA (25CM-100CM)

CZAS KWITNIENIA KRÓTKI (40 DNI-60 DNI)

FEMINIZOWANE TAK

GENETYKA WHITE DWARF X SKUNK

EFEKT EUFORIA, POBUDZENIE

KSZTAŁT KOMPAKTOWY

ZAPACH SKUNKOWY 

SMAK KWAŚNY, TRUSKAWKOWY Z NUTKĄ ANANASA

Cytat
Cechy skuna świetnie są zachowane w tym kompaktowym automacie. Topy mają kwaśny, truskawkowo-ananasowy smak i intensywny skunowy zapach. Działanie jest bardzo mocne i euforyczne.

Lecimy dalej...

BOX - drewniana szafka pomalowana na biało wymiary 90x40x40

ŚWIATŁO - HPS 70W Philipsa 

DONICZKA -  6.47L

ZIEMIA - i tu do was pytanie nr jeden w pobliżu mam Castoramę znajdę tam coś ciekawego jeśli tak co polecacie :)? WYGRYWA BIOBIZZ LIGHT MIX

NAWOZY - pytanie nr dwa mam Castoramę co mogę tam znaleźć ciekawego :)? WYGRYWA TRY-PACK INDOOR BIOBIZZ

Dodatkowo posiadam termometr z wilgotnościomierzem i nawilżacz powietrza

Opublikowano

najbardziej interesuje mnie sklep  seedbay.pl ze względu na to iż mam tam promo na darmową wysyłkę. Jaki dobry(tani i na kwitnienie) nawóz oraz jaka gleba :)?

Opublikowano

Ja również polecę Ci owy sklep, jest on naprawdę w porządku. Z własnych obserwacji wywnioskowałem, że Plagron Royal Mix jest w porządku i myślę, że do tego mógłbyś zestaw biotabs wziąć.

Opublikowano

bierz biobizza i ziemie tez biobizz all mix i bedzie rosło. no chyba ze nie chcesz inwestowac zbytnio to biohomus i planton k i tez da rade ;) Ale try pack kosztuje 45 zł chyba ziemia 23 zł wiec za nie cale 70 zł  masz komplet .

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+