itaka Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ładnie rosną te doniczki to docelowe?czy będziesz przesadzał
emes Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dzieki pany za dobre slowo @itaka to juz sa docelowe 10l
emes Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Witam Dzien 44 [weg 25, flo 19] Parametry w normie - temperatura 27-30, noc to 21-24, wilgotnosc w ciagu doby waha sie miedzy 40 a 60%. Niby wszystko wyglada ok ale jakos nie jestem zadowolony z lamp za prawie 4k ... jeszcze slaby ze mnie grower niestety ... najbardziej "boli", ze gdzie indziej mialy by lepiej Ogolnie to wy******m filtr weglowy ... powtorzyl sie problem, ktory opisywale tutaj: https://trawka.org/topic/33075-budowa-growboxu-offtop-pytaj-bez-zakladania-tematu/page-12 Kilka fotek: Z buchem i szklaneczka whisky ... i z ananasem 1
Evilumsek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Emes przesadzasz, moze nie rosną na medal olimpijski ale mistrzostwo Polski masz a po roślinach widać ze maja dobrze, odwdziecza ci się A słyszałeś remix jeszcze będzie hajc?
emes Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2015 A słyszałeś remix jeszcze będzie hajc? nie ale sie ku**a usmialem wlasnie ... hehe Mr metr piecdziesiat w kapeluszu z ekipa zelbetonowych klockow niestety do oryginalu to sie nie umywa ... no i troche disco rap ale nuta ta sama wiec badz co badz fajnie sie slucha Matheo wygrywa ale szanuje pana Sobolewskiego ... Szczecin piekne miasto przypomnialy mi sie stare dobre czasy ... b52, tiger, trezor czy czarna perla ... yhhh
Evilumsek Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Uuu teraz jeszcze częściej będę tu zaglądał
Gość Bio Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dobrze idą! Silne i zdrowe dziewcyny Jescze napuchna!
itaka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Tak zdrowe i ładne,ale przy takich rozmiarach box'a mogłeś na wegu trzymać nawet do 40 dni tak to widzę bo małe są
Scooby-Doo Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 @emes - widzę , że wybredny jesteś to dobrze , że stawiasz sobie poprzeczkę coraz wyżej i nie spoczywasz na laurach Ale jak dla mnie panienki są zaje owe
emes Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2015 to tylka taka refleksja byla ... porownujac z pierwszym growem nie wyglada to lepiej ... a powinno tlumacze to sobie tym ze po topingu roslina pompuje w 3-4 glowne szczyty, a nie jeden - logicznie rzecz biorac odbywac sie to bedzie nieco wolniej a z panien jestem zadowolony ... jakiekolwiek by nie byly beda zawsze cieszyc moje oko Ty tez nie powinenes narzekac na swoja Pandore - wyglada idealnie, a patrzac na Twoje dwa poprzednie growlogi jest raptem 3-4 dni wolniejsza Z buchem i dziekowac z mile komenty 1
Recommended Posts