Toksyna Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam wszystkich zapalonych rolników Pogoda się zdecydowanie poprawila a roślinki rosna jak trzeba Dzis dostaly nawoz na kwitnienie bo wszystkie już kwitna. Reszta na zdjęciach i zapraszam do komentowania Rzut oka na część spota A tu reszta kobitek ELO
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Fajnie to idzie ja u mnie prawie tylko ja startowalem ok20kwietnia i na wegu sie troche bardziej rozbudowaly ale jak ty pierwsze plony z sezonowek powinienem zebrac na poczatku wrzesnia reszta do 20 wrzesnia mi powinna sie wyrobic.Zycze farta do finisu.
Toksyna Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tak to sa sezony na spocie sa od około 20 maja ida jak szalone i szkoda ze nie wiem które to Big Skunk od Smaka co byśmy sobie porownali Najmniejsza ma ok metra najwieksza ponad 2.5 m.
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 u mnie wszystkie big skunki mialy by ponad 2m ale przeszly wiele zabiegow by ich zbytnio nie bylo widac za pewnej skarpy bo 100m dalej jest droga a jednego mam na innym spocie i tam raz przeszedl toping.U mnie juz na nich kwitnienie zaczyna nabierac tepa wstawie przy harwescie jak nie zajebia to bedziesz mial podglad jakie to sa.A u Ciebie na jakim stadium flo?
Toksyna Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Niektóre kwitną od 3 tygodni inne dopiero pokazują pierwsze włochy ale wszystkie powinny dojść. Ja mam taką miejscowke ze mogą do nieba rosnąć i nikt ich nie znajdzie bo dojście do nich to prawdziwa wyprawa w dżunglę.
Big Plant Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 W takim razie pozazdrościć miejscówki. Pewnie będzie co zbierać, bo ładnie rosną.
Toksyna Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Witam wszystkich roślinki ladnie rosna i kwitna a pogoda dopisuje Na niektórych mam maly problem, wie ktoś co to może być??? Reszta na zdjęciach: Tutaj najlepiej kwitnaca A tutaj reszta I jadna niestety sarna zjadla mimo stosowania srodka do odstraszania zwierząt. Do następnego pozdro
Dzik Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 ładnie rosną ale coś ociężale wchodzą w kwitnienie :/ jeśli dajesz im azot to się z tym pierwiastkiem wstrzymaj
Toksyna Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Azotu nie dostają w ogóle tylko nawozy na flo przy następnym upie zdjęcia kwiatków zrobię.
Recommended Posts