Harnaś Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 Dzień 50/34 flo Nie mam chyba co za wiele się rozpisywać, temp i wilg w normie podlane 2 dni temu według tabeli, wszystko rośnie aż się nie mogę doczekać kosy ;D 1
Scooby-Doo Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Wszystko git. Tylko uważaj na łakomczoocha
Harnaś Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 Nie no ;P na pewno będę czekał aż do samego końca i nic stamtąd nie ruszę prędzej ;D
greenmouse Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 e tam nic popcorny tak fajnie się oskubuje
Harnaś Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 Z dnia na dzień coraz bardziej puchną Oby tak dalej i jak najszybciej do mety ;d
Plantator Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Zdrowo i fajnie . Harnaś ja mam zj...ne zdjęcia w swoich GL ale twoje są masakratory zrób coś z paskami?.Trzeba oddać co Twoje roślina wygląda na zadowoloną☺. Pozdro buch z Tobą. 1
Plantator Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Zdrowo i fajnie . Harnaś ja mam zj...ne zdjęcia w swoich GL ale twoje są masakratory zrób coś z paskami?.Trzeba oddać co Twoje roślina wygląda na zadowoloną☺. Pozdro buch z Tobą.
Harnaś Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Opublikowano 31 Maja 2015 Zdrowo i fajnie . Harnaś ja mam zj...ne zdjęcia w swoich GL ale twoje są masakratory zrób coś z paskami?.Trzeba oddać co Twoje roślina wygląda na zadowoloną☺. Pozdro buch z Tobą. To nie jest pełna jakość ;P Trzymaj tutaj 3 w pełnej jakości I 2 fotki na zoomie na sprawdzenie triochomów co i jak będzie potrzebna lupa czy taki zoom starczy? A co do Twoich GL to papy chyba na pół Polski z tego będzie @edit niestety galeria też trochę zmniejsza zdjęcie i w dużych rozmiarach nie można dodać to jedno wrzuciłem na imguraNajlepiej jeszcze powiększyć po wejściu w link Admin: wchodzisz w galerie na zdjęcie i klikasz prawym, wybierasz "link bezpośredni" i masz duże zdjęcie.
Scooby-Doo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Co tu pisać ?.....jak wszystko elegancko Powodzonka do końca chyba tylko można życzyc
Recommended Posts