Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Wiem tak zamierzam zrobić na razie to pierwszy raz to błędów się prawie nie da uniknąć. A biotabs chce się przerzucić ale chcę ale dopiero jak te mi się skaczą. Te liście usnelem trochę mam nadzieje ze nic jej nie bd bo to auto. I teraz woda dobrowianka samą podałem jak tu mi ktoś radził. Ale widzę ze pulchna to jakoś bd.

Opublikowano

Dzień 41

Liście dalej źółkną. Zauważyłem ze bardzo szybko pije wodę. I myślę że to może właśnie z tego powodu tak być. Wiec teraz zamierzam lać pół dawki jakiej mówi producent ale za każdym razem. Bo właśnie widzę ze pełna dawka jest za bardzo chyba skoncentrowana i te włoski zaczynają brązowej. A liście może źółkną właśnie braku nawozów i roślina z liści pobiera.

gallery_42442_1073_1809521.jpg

gallery_42442_1073_1237950.jpg

gallery_42442_1073_1809521.jpg

Opublikowano

Ale to nie tylko stare liście. Praktycznie z każdym liściem coś jest nie tak. Ale puchlna topy lecz pewnie inaczej to by szlo gdyby było wszystko w porządku. bo tych liści było dużo więcej, lecz usunąłem je bo i tak nic by nie przeżyły, a tak trochę oslonilem inne topy bo naprawdę trochę tam gęsto było. Mam nadzieje ze pod koniec nie tylko same topy będą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi odpowiada ta odmiana bo jest niska. I chyba ponownie zasadze bo mam jeszcze jedna pestke, w celu poprawienia wyniku. Ktoś coś doradzi ile ją trzymać jeszcze ? Dodam że nie posiadam lupy.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+