Soulfood Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemano Dziś zmieniłem żarówke z Sunmastera w dualu, na GIB flower spectrum. Dziewczyny pokazaly lekki nadmiar nawozów na końcówkach liści, nic strasznego, więc podlałem na czysto z atami root-c. Dzień 30: Pierwsza fotka to najbardziej wyciągnięty plant w boxie- autoxtreme.
Plantator Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siemanko,, Ladnie, ladnie ale po 30 dniach wegi przelaczenie na flo ?teraz bedziesz mial dopiro problem z miejejscem, lamania itp , oj ? medyk bedzie potrzebny?.te biale liscie to zdjecie czy braki w karmieniu? Pozdrowionka
Soulfood Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Siema Plantator Tu taki kruczek że ja trzymam automaty hehehe Medyk-grower-akrobata czyli ja cały czas jestem czujny Co do białych liści to jest to spowodowane genetycznie, albino gen, na części liści w jednym kwiatku nie ma chlorofilu. Pozdrooo
Plantator Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No,no to fajniutko z tąmutacjązobaczymy jak na końcu bedzie to wyglądało-jestem ciekaw. Pozdro i z farcikiem do mety?
SmakMaroca999 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ladne zdrowe panny widzialem juz w jakiejs zagranicznej fotorelce rosline z tra mutacja nawet topy byly dwukolorowe.Ladna krowka byle sie nie hermily jak to maja do siebie rosliny od DP.Pozdro i z fartem do konca!
Soulfood Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Podpinam fotke takiego kwiatka. Sam jestem ciekawy jak to dalej się będzie działo w tej chwili mam dwa całkiem białe odrosty na tej roślinie, nie rozwijają się ani troche wolniej od tych normalnych. Co do hermienia mam nadzieje że jak by coś miało się dziać to bym to wyczaił, dobrze ze narazie 100% female flovers 2
Scooby-Doo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zajbiście to wygląda łaciate rules 2
Plantator Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pięknie ten albinos wygląda?jak z bajki. 1
Soulfood Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Siema Dorzucam trochę zdjęć AutoUltimate auto AK 47 Holenderski Skun po FIMie AutoXtreme Całość: Trochę zawijają mi się końcówki górnych liści, najbardziej widać to na największym ultimacie. Myślicie że to temperatura czy cos innego ? Ma taki objaw prawie od startu. Pozdro 1
Scooby-Doo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Może być od temp. jak i wilgotności. Ale nie jest źle narazie więc nie ma co się martwić 1
Recommended Posts